2777
2789
عنوان

به دوستم چی بگم

86 بازدید | 8 پست

من یه دوست داشتم شینیون کار شده ۵سال از ازدواجش می‌گذشت 

یه سری مشکلات داشت تو زندگیش مثلا شوهرش دست بزن داشت و بد دهن بود اینم چون من عاشق یکی بودم هی بهم انرژی منفی میداد و می‌گفت نمیتونه از پس زندگی بر بیاد درصورتیکه من میدونستم اینجوری نیست ولی از حرفاش از ته دلم ناراحت میشدم 

۷ماه پیش نامزدیمون بود (الان دیگه ازدواج کردیم چند ماهه)منم رفتم آرایشگاه اونا اون درست کرد و یکی دیگه میکاپ کرد توی مراسمم دعوت بود مراسممون توی تالار بود 

دیگه اومدن  و نگو این دوستم با پسر عمه مادر شوهرم رفتن شمال!

خلاصه این بخاطر اون پسره طلاق گرفت از شوهرش و رفت با  میلاد و حرف ازدواج میزد و در عوض کلی ازش استفاده جنسی میکرده...

منم خبر نداشتم بعد دوماه بهم گفت بعد میلاد ولش کرد و گفت بهم نمی‌خوریم 

ازش پرسیدم کاری باهات کرده؟از اون لحاظ ؟

الهه علنا گقت اره بابا زیااااد راضی ام بود ازم نمیدونم چرا ولم کرد 

من تصمیم گرفتم این ادمو کنار بذارم چون همش حرفاش منفی بود و از وقتی رفته بود آرایشگاه عوض شده بود آدم درستی نبود تو مراسمم مست کرده بود اصلا یه وضعی 

دوهفته پیش نامزدی پسره با یکی دیگه بود منم ازش خوشم نمیاد و نمی‌خواستم برم ولی شوهرم باهاش قبلا چون فوتبال میرفتن صمیمی ان از یه طرف دیگه داداش زندایی شوهرمه

یعنی زندایی شوهرم میشه دختر عمه مامانش 

زنداییه‌ام واقعا زن کلیه چه خودش چه شوهرش که دایی شوهرم میشه 

منم میخواستم نرم نامزدی اینا شوهرم گفت به مامانش که نمیایم ما مامانش گفته بود به احترام داییت و رزیتا بیاید رزیتا زنشه

دیگه مجبور شدم رفتیم نامزدیشون و به روی خودم نیاوردم و همش لبخند زدم و رقصیدم چون اگه ناراحت بودم اونا فکر میکردن بخاطر اون دخترس

بعد زنداییش مادرشوهرمو کشید کنار بهش گفت که الهه اومده دم خونمون مست بوده ابرو ریزی کرده شیشه هامونو شکونده و فحش های بد می‌داده 

بعد مادرشوهرم به شوهرم گفت اینجوری شده اونم یمن گقت انقد من خجالت کشیدم و ناراحت شدم آخه زنداییش خودش تنها بوده با دختر ۲سالش دایی شوهرم خونه نبوده 

الان الهه  بهم پیام داده صدام زده می‌دونم میخواد راجب همین بپرسه حالا یا راجب میلاد یا حتما فهمیده منم رفتم میخواد بدونه چرا رفتم 

بنظر شما چی بگم بهش  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم کلا با این آدم سمی حرف نزن و دوری کن ازش هیچی هم در مورد مراسم و جریاناتش بهش نگو 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

اگه جوابشو دادی از جزئیات چیزی نگو

دوستت یه ادم بالغه باید از پس مشکلش بربیاد 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
والا چه دوستایی دارید شماپسراهم اینطوری نیستن

قطع رابطه ام باهاش از همون وقت که فهمیدم با هم دوست شدن و شوهرشو ول کرد 

ولی الان پیام داده نمیدونم چی بگم