2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیدم این صحنه رو

زنش باهوشی کرد اول مدرک گرفت ازش

بعد طلاق گرفت مهریه رو برد

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

میکشمش چرا باید خیانت کنه😂🔪🔪🔪🔪

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

عزیزم خیانت دیدی به نظر من آدم خیانتکار نمیشه بخشید چون بازم اون کار تکرار میکنه اگر بچه نداری جدا شو و البته شرایطش داری

چون یکی از آشناهامون خیانت دید طلاق گرفت مهریه اش هم گزاشت اجرا الان داره خوش میگذرونه فقط

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

مدرک پیدا کن من تلگرام شوهرم رو گوشی مخفی خودم بالا آوردم تا حالا که نفهمیده ولی چیزی هم ازش ندیدم ا ...

منم حس میکنم توهمی تلگرام در ارتباطن ولی گوشیش رمز داره بلدش نیستم چجوری برم رو تلگرامش🥲

منم حس میکنم توهمی تلگرام در ارتباطن ولی گوشیش رمز داره بلدش نیستم چجوری برم رو تلگرامش🥲

باید رمزش پیدا کنی خب من از روی جا اثر انگشت رو صفحه گوشی رمزش فهمیدم یه روز واسه خودم بالا آوردم سریع کد و اینا رو از گوشی خودش پاک کردم 

بچه ندارم ینی بزنم برم خونه بابام؟

خب اگر بچه نداری و شرایطش هم داری برو خونه بابات جدا شو این آدم لیاقت تو رو نداره البته خودت میدونی