در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
عزیزم خیانت دیدی به نظر من آدم خیانتکار نمیشه بخشید چون بازم اون کار تکرار میکنه اگر بچه نداری جدا شو و البته شرایطش داری
چون یکی از آشناهامون خیانت دید طلاق گرفت مهریه اش هم گزاشت اجرا الان داره خوش میگذرونه فقط
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
خب اگر بچه نداری و شرایطش هم داری برو خونه بابات جدا شو این آدم لیاقت تو رو نداره البته خودت میدونی