دوران راهنمایی و دبیرستان تیزهوشان بودم و تو اون تایم تو مدرسه با وجودی که کم درس میخوندم درسم تو کلاس عالی بود همه معلما گفتن همون سال اول پزشکی میارم دیگ ک نیوردم زیاد درس نخونده بودم از کنکور سر درنمیوردم سال دوم موندم بازم پزشکی نیوردم زیادم درس نخوندم ادم تنبلی ام اینم سال سوم کنکورم ک باز نمیارم پارسال دکترا دامپزشکی اوردم نرفتم ولی پزشکی و دندان و دارو و فیزیو نیوردم دلم گرفته همه میگن پشت کنکوری هستی ک چی و فلان ناراحتم امسالم میخام بزنم پرستاری چون دیگ حوصله ندارم ولی فامیل بهم تیک میندازن مسخرم میکنن اینم بگم افسردگی شدید دارم🥲🥲دیشبم بابام بهم گفت ادما ی وقتایی شکست میخورن حس کردم منو ی ادم شکست خورده میبینه
تو داری برا هدفت تلاش میکنی عزیزم ناراحتی نداره من امسال سل چهارمم بود و خدارو شکر تا الان خوب پیش رفت اگه میتونی برا هدفت بمون و تلاش کن از حرف هیچ کس هم ناراحت نباش پشت کنکور موندن قدرت میخواد خودتو قدرتمند کن بعد بمون
حرف فامیل برات مهم نباشه ، اولا نباید از هدف هات برای دیگران بگی حتی خواهر و برادر ، اگه هدفت پزشکی هستش عزیزم از همین امروز شروع کن یک سال تمام هر روز درس بخون حتی یک روز هم فاصله نگیر ، دیگه هم با هیچوی حرف نزن فکر کن فامیل نداری ا همه قهر باش
اخه بعم تیک میندازن همش تو خونه ام پارتنرم مسخره میکنه و اینکه رفیقام همه رفتنتن
مگه پارتنرم داری😐
بعد میگی افسرده هم شدی باباااا من امسال از پاییز که شروع کردم تا بعد از امتحانات حتی گوشی هم نداشتم ترازم شده ۹ و خورده نه عزیزم برو دانشگاه بنظرم اینطور مونون به صلاح نیست باید از همه چیت بزنی تا به هدفت برسی
مگه پارتنرم داری😐بعد میگی افسرده هم شدی باباااا من امسال از پاییز که شروع کردم تا بعد از امتحانات ح ...
دختر خوب من پارسال حتی موبایل هم نداشتم هیچی هیچی از همچیم هم زدم وقتی اطلاع نداری نمک نپاش پارتنرمم امسال باهاش اشنا شدم و از لحاظ روحی روانی خیلی کمکم کرد افسردگیم ب خاطر شکست قبلیم بود ک این اقا کنارم بود الان حای قرص هامم گذاشتم کنار