2777
2789

من شرکت کردم دوسال پیش عالی بود 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین بحث اول آخر کلاس همین باید به شوهرت اقتدار بدی اول از کم کم شروع کنی تا زیاد 

خب طبیعی وقتی تو ینفر احترام بزاریم بش اقتدار بدی اونم بهت احترام می‌زاره دیگه 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

ببین بحث اول آخر کلاس همین باید به شوهرت اقتدار بدی اول از کم کم شروع کنی تا زیاد خب طبیعی وقتی تو ی ...

اره درسته،اخه خیلی کلاساش تعریف میکنن🤷🏻‍♀️

من دارم شرکت میکنم

به نسبت پولی که میدی خیلی چیزای خوبی یاد میده واقعا تازه مردا رو میشناسی

البته باید یه روحیه مذهبی داشته باشی خودت

اگه ازون زنایی که میگن حرف باید حرف ما باشه و مرد کیلو چند و اینا خب طبیعتا به دردت نمیخوره

یه کم نیاز به تواضع زن داره ولی مطالبش واقعا درسته

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

اره درسته،اخه خیلی کلاساش تعریف میکنن🤷🏻‍♀️

آره خوبه اون دوره ک شرکت میکردم خیلی خوب بود 

اگه خواستی شرکت کن 

من خودمم تو فکرشم باز شرکت کنم چون رو اون یکی گوشیم بود ک شکست 

من دارم شرکت میکنمبه نسبت پولی که میدی خیلی چیزای خوبی یاد میده واقعا تازه مردا رو میشناسیالبته باید ...

کدوم مدرس رو میگی

گاهی با یه اشتباه ۱۹ نمیشی ،صفر میشی ؛دانشجویی که اماده میشه 🩺بذاره گردنش🤫😄

من دارم شرکت میکنمبه نسبت پولی که میدی خیلی چیزای خوبی یاد میده واقعا تازه مردا رو میشناسیالبته باید ...

یعنی میگن مرد بایداولویت باشه بعدخودتون؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز