2777
2789
عنوان

واقعا بیکاری پسرا طبیعیه عایا

173 بازدید | 16 پست

؟

سمت ما همه باغ دارن ، یکی بیشتر یکی کمتر ، مثلاً یکی چن تا چاه داره یکی چند ساعت

حالا بگذریم 

بعد خب نمی‌دونم خبر دارین یا نه درآمد خوبی داشت ، تا اینکه پسته هم که معروف ترین محصول باغ و کشاورزی ایران هست دیگه جوابگو نیست 

بعد خب ما  که چاه نداریم بلکه نیمی یا یک سوم یا یک دونگ چاه هم نداریم که آدم دلش خوش باشه ، کلا شبیه آخر هفته یه بازنشسته یا کارمند میمونه 

داداشم انقد تنبله سر کار نمیره! من خبر از هم سن ها و همکلاسی هاشم ندارم ، و  خیلی نگرانشم ، من که دخترم نمیتونم بیکار بشینم حالم بد میشه ، فک میکنم آدم ب کار نیاز داره تا فکر نکنه و موجب فساد نشه حتی و خیلی چیزای دیگه 

بعد من خیلی بهش گیر میدم که چرا کار نمیکنه ، میگم نکنه از دست فمنیست بازی من یا قدرت طلبی من مریض شده باشه ؟!

مامانم میگه ولش کن ، شرایط اقتصادی خوب نیس همه پسرا که پولی ندارن همینن چیکارش داری

ولی خب مردی که تو خونه بشینه هم مزاحم هست هم اخلاق و رفتارش زمونه میشه بنظرم که دیگه مرد نیست

دست خودمم نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما فمینیست رو خواهشا با قدرت طلبی و... اشتباه نگیرید 

ارمان فمینیسم شرایطیه که هر فرد درصد برابری از توان جسم و روحش رو بگذاره تا شرایط منصفانه ای برای سلامت جسم و روح و شادی مردم اون جامعه پدید بیاد که به نفع همه ست. 

به خودتون نگیرین حال و روز همه تقریبا این روزا خوب نیست بهتر که شد یه فکری میکنه شما هم بیشتر به فکر خودتون باشید مگه اینکه کسی از شما درخواست کمک یا مشورتی بکنه.  

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
با همون پول پسته ها یه کار و کاسبی راه بندازه خب

پولا رو خرج کرده خراب کرده

هی کار راه انداخته شغل عوض کرده ازین شاخه به اون شاخه پریده پول حروم کرده ،سلامت روان نداره

پدرمم بچه بودیم فوت شد 

داییم آدم باهوشیه فکر می‌کنه داداشم اگه کار نکنه ضررش کمتره

شما فمینیست رو خواهشا با قدرت طلبی و... اشتباه نگیرید ارمان فمینیسم شرایطیه که هر فرد درصد برابری از ...

حالا شما چرا عصبانی میشی

ولی من یک کم حساسم رو این قضیه ، و فک میکنم مردی که کار نمیکنه ، دختره که باید شوهرش داد ، مگه اینکه خونه زندگی جدا داشته باشه و اینا که به کسی ربطی نداشته باشه. اونوقت خودش می‌دونه 

اگه کاره ای هم تو مملکت بودم کار اجباری برا همه مردا در نظر می‌گرفتم 

حکومت نظامی خخخخ 

کاری به کارش نداشته باش و چیزی بهش نگوچون شما خودتم فعلا فاقد شغل هستین

عزیزم من چون دانشجو هم نمیتونم سر کار برم 

تازه سر کار هم میرفتم 

بعدم من دخترم میخام شوهر کنم ، خونه دار بشم ، اون به خودش چی میگه واقعاً ؟

درسته اوضاع اقتصادی خرابه  

ولی هرکسی غیرت داشته باشه ی کاری برای خودش راه میندازه 

نمیشه که مرد گنده لم بده تو خونه فردا زن میگیره چجوری میخواد خرجشو بده؟ 

الان ۹۰ میلیون ایرانی تو این کشورن و با همین اوضاع دارن کار میکنن و زندگیشونو میچرخونن 

به مادرت بگو لطفا براش بهانه جور نکن که اونم فکر کنه حق داره و تکونی به خودش نده

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰