2777
2789

لباسای تن من چه رنگیه؟

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خخخخ بنده فالگیر نیستم که بگم چی پوشیدید 😂😂😂سوالی ته دلت داشتی خواستی بدونی میشه بگو بگم

اول برادریتوثابت کن بعدبایدتست بدی فکرکردی الکیه چه تضمینی هست بدونم ۸۰درصدحست درسته😂

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

به نظرت باباش راضی ازدواجمون میشه؟

اره بابا😂

دارم امتحانش میکنم 😂

میدونم😂

من بزرگترین آرزوم شاغل شدنه و خیلی بهش فکر میکنم ...بنظرت میشم؟

از قدیم گفتن هر چی بخوای همون میشه و از هر چی بترسی سرت میاد الان اگه یقین داری نمی تونی حتما نمیشه وگرنه باور کنی حتما شاغل میشی

اول برادریتوثابت کن بعدبایدتست بدی فکرکردی الکیه چه تضمینی هست بدونم ۸۰درصدحست درسته😂

برو پست قبلیمو ببین چند نفر جواب قطعی ازم گرفتن حتی دقیق درست بوده اومدن پیوی تشکر و بازم سوال کردن 😁😁😁بعدشم بنده برادر شما نیستم خواهر شما میشم 

در ثانی حس ششمم واقعا قویه متاسفانه و یه سری چیزایی که نباید ببینم حس میکنم سریع اتفاق میفته برا خودم 

تو خواب حس کردم مادرم قراره مریض بشن و متاسفانه مریض شدن اونم بد الان خداروشکر خوبن از اون لحظه به بعد فهمیدم یسری چیزا بهم الهام میشه 

و اینکه با یکی قهر بودیم حسابی هیچوقت درست نمیشد  بینمون حتی از همه جا رفته بود برنامه ها 

به یه دوستم داشتم درد و دل میکردم که صدرصد فلانی ساعت ۱۲ برمیگرده روبیکا  و واتساپ برگشت دوازده به همین ماه محرم عزیز وفرداش جوابمو داد 

واینکه هر موقع دلم یه مواد غذایی بخواد سریع حس میکنم میاد دستم و اتفاق میفته 

یه عمه دارم تازه از مکه اومده قرار بود عین قدیما واسم دختر انتخاب کنه مادرم اینا رفتن روستا من ولی م ...

حالابذارعرق عمت خشک شه بعدا