2777
2789
عنوان

خاله برگشته میگه

310 بازدید | 29 پست

میگه ک اره مامانت تورو گذاشته تو ی قفس انگار ...نمیذاره هیشکی بهت نزدیک شه...

نمیدونم داره بدبختت میکنه همه خواستگاراتو رد میکنه تا کی میخوای بمونی و همه دوستات ازدواج کردن تو موندی و...

داداش دوستشم خواستگاری کرده ازم دیگه ول کن نیست 

یا میشینه زیر پای مامانم ک اره درس برا چشه خیلی لوسش کردین بذارین شوهر کنه چسبیدین بهش و ...

(بخدا هییییچ رفتاری بر مبنای لوس بودن ندارم..با اینک تنها دختر خونوادم ولی کاملااا مستقلم از هر لحاظ حسود و بدجنس بودن خالم هزااااار بار بهم ثابت شده..من اصلا باهاش در ارتباط نیستم ولی این رفتاراش بهمم میریزه)

اینم بگم...مامان بابای من راجع ب خواستگارام با من صحبت نمیکنن خودشون رد میکنن..میدونم واقعا دلیل دارن..منم هنوز ۲۱سالم نشده

به نظرتون مامان بابام اشتباه میکنن؟

من باید نگران باشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اوضاع درست ب کجا رسیده؟

کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴

چه آدمای پررویی باید بگوزی بهش

حتی سالی یکبارم بهش زنگ‌نمیزنم اصلااا دوس ندارم باهاش حرف بزنم انگار تو رقابت با من واقعا خواستگار خوب داشته باشم ی جوری ناراحت میشه ...اصن ی وضعی

منم همینطور بودم اصلا نمی‌دونستم کی ازم خواستگاری کرده بعدا زنداداشم بهم میگفت تا فکرمو مشغول کنه نتونم درس بخونم.آخرین خواستگارم که همسرم بود رو فقط در جریان بودم اونم بعد از اینکه چندماه مخفیانه حرف زده بودن که اجازه بگیرن بیان خواستگاری

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

به نظر من نهپدر ومادرها بهتر از هرکسی میفهمند چه موقعی برای ازدواج فرزندشون مناسبه.

من واقعا ن فقط راجع ب این قضییه بارهاااا بهم ثابت شده واقعا بدجنسه...مثلا بچه نداره یکی رو ببینه ک بچه داره میگه خدا بچش ازش بگیره باید من بچه میداشتم...ی طوریه 

مستقل هستین یعنی جدا از خانواده زندگی میکنید؟ خونه مستقل و ماشین دارید؟ شب ها تنها هستید؟چون گاهی خو ...

فعلا آره توی یه خونه دیگه ام تو ی شهر دوتر از مامان بابام تنها زندگی میکنم...

ولی خونه و ماشین ن تو ۲۱ سالگی هنوز نرسیدم بهش...اما تقریبا دیگه داره دستم تو جیب خودم میره

فک نمیکنم اونطوری باشه اونقدر پولدار نیستم ک😁❤