2777
2789
عنوان

خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 22 پست
من نمیدونم شما کجا و بین چ ادمایی باچ طرز فکری زندگی میکنی دورت بگردمحتی نمیدونم‌چند سالتهفقط میدونم ...

درسته آبجی 

ولی مامانم با تک دخترش خیلی بد کرد🥲

کارهایی ک در حقم کرده رو حتی نمیتونم ببخشم 

درسته مادره زحمت کشیده 

ولی جاهایی باعث شده ک نابود بشم 💔

دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم 

با این حرفا فقط پسرایی تربیت میشن که به خودشون اجازه هر کاری رو میدن و دخترایی که توی اوج محدودیت بز ...

عزیزم من اولش تاکید کردم ک کار بد برای همه بده 

و نباید پسر رو رها کرد

من فقط گفتم اگ اونااینکارو میکنن علتش آبروی خودشون نیست.

از ترسشونه و دوست داشتنشون چون ذاتا جنس دختر اسیب پذیرتره نه فقط جنسی و جسمی اینا‌.. روح یه دختر خیلی لطیف و شکننده هست توی رابطه باپسر .

وگرنه من هم ایزوله بار اوردن یه دختر رو اصلا قبول ندارم و ظلم میدونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته آبجی ولی مامانم با تک دخترش خیلی بد کرد🥲کارهایی ک در حقم کرده رو حتی نمیتونم ببخشم درسته مادر ...

درکت میکنم

خیلی سخته عزیزدلم تحمل وقتی ک نیاز بهدهمراه و رفیق داری اما بجاش برات مانع و مخل اعصابه

اما همیشه اونی که اگاهی و درک بالاتری داره میتونه طرف مقابلو درک کنه و مدیریت کنه کارو

من مطمئنم تو دختر قوی هستی فقط یکم خسته ای❤️

درکت میکنمخیلی سخته عزیزدلم تحمل وقتی ک نیاز بهدهمراه و رفیق داری اما بجاش برات مانع و مخل اعصابهاما ...

مرسی بابت درکت 

اوهوم

دختر قوی کمترین مواقع هستم

چون یه سری افراد توی خانواده ها قانونای خودشو دارن. شاید بر اساس فرهنگ یا باورای قدیمی خود شون باشه. بعضیا با این چیزا مخالفن و یه سریا نه. شاید خانواده‌ت از پسری که با چند نفر در ارتباطه خوشش نمیاد، ولی هیچ وقت نمیشه یه قانون کلی برا همه گذاشت.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

چون یه سری افراد توی خانواده ها قانونای خودشو دارن. شاید بر اساس فرهنگ یا باورای قدیمی خود شون باشه. ...

ممنونم از کمکی ک کردین و وقتی ک گذاشتین💙

انسان ذاتا موجود خودخواهیه دوست داره دختر خودش مریم مقدس باشه و دخترای دیگه برای پسرش زلیخا

دقیقا 

ی چیزی یادم افتاد داداشم روی یکی کراش زده بود مامانم قشنگ بهش گفت برو باهاش حرف بزن👩‍🦯