2821
2789
عنوان

خون دماغ شدم❗️

97 بازدید | 13 پست

از دیروز خون دماغ شدم فکر‌ کردم بینیم زخم شده توجه نکردم 

ولی الان که میخواستم بخوابم راه تنفسیم بسته شد دست زدم دیدم بینیم داره خون میاد!

قشنگ از سرم میاد زخم بینی نیست!

چیکار کنممممممم؟خیلی خوابمم میاد 

سردردِ بدی هم گرفتم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از سرت نیست اگر از سرت بود حالت الان خیلی وخیم بود پنبه رو اغشته به ابلیمو کن بزار تو دماغت، تا خونت بند بیاد از دهان تنفس کن

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بشین (دراز نکش) — سرتو کمی به جلو خم کن (نه عقب!) تا خون وارد گلو نشه.

با دو انگشت قسمت نرم بینی رو (زیر استخوان) فشار بده و نگه دار — حداقل ۱۰ دقیقه مداوم.

یه کمپرس سرد (کیسه یخ یا پارچه خنک) بذار روی پیشونی و پشت گردن.

دهنتو باز بذار نفس بکشی.

چه وقت باید اورژانس بری؟

اگه خونریزی بند نیومد بعد از ۲۰ دقیقه فشار دادن

اگه خون خیلی زیاده یا حالت تهوع و استفراغ خون داشتی

اگه سردردت خیلی شدیدتر شد یا حالت گیجی، تاری دید، ضعف پیدا کردی

اگه تپش قلب یا نفس تنگی داری

❤️الان چیکار کنی؟

چون گفتی خوابم میاد، ولی با این علائم توصیه می‌کنم قبل از خواب، حتماً یکی کنارت باشه یا سریع به اورژانس یا دکتر شبانه‌روزی مراجعه کنی.

سردرد شدید همراه خونریزی بینی از سر رو جدی بگیر. (گاهی دلیلش فشار خون خیلی بالاست یا علت دیگه که نیاز به بررسی داره)

منمم خون دماغ شدم امروز اول فکر کردم از زخمه بعد دیدم نه خونش زیاده

به خاطر گرمای هوایه خون رقیق تر میشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

از سرت نیست اگر از سرت بود حالت الان خیلی وخیم بود پنبه رو اغشته به ابلیمو کن بزار تو دماغت، تا خونت ...

سردردِ میگرنی دارم 

پریودمم تازه تموم کردم خیلی خونریزی داشتم و این مدت خیلی گریه کردم خیلی زیاد!

شاید به مویرگای سرم فشار اومده🤦🏻‍♀️

چیکار کردم با خودم آخههههه!

بشین (دراز نکش) — سرتو کمی به جلو خم کن (نه عقب!) تا خون وارد گلو نشه. با دو انگشت قسمت نرم بینی رو ...

وای وای 

عزیزِدلممممممممممم 🥲💕

نمیدونم چطوری ازت تشکر‌ کنم 

خیلی خوش قلبی ، مرسی که کمکم کردی واقعااااا کمکم کردیاااا.

مرسی ازت 🥹💕

سردردِ میگرنی دارم پریودمم تازه تموم کردم خیلی خونریزی داشتم و این مدت خیلی گریه کردم خیلی زیاد!شاید ...

همین الان این کارها رو بکن عزیزم

✅ برو توی یه جای آروم و تاریک بشین یا دراز بکش. نور و صدا می‌تونن میگرن رو بدتر کنن.

✅ یه پارچه یا حوله خنک بذار روی پیشونی و چشمات یا پشت گردنت.

✅ آب بخور. خونریزی زیاد پریود احتمالاً بدنت رو کم آب کرده و همین باعث سردرد شدیدتر می‌شه. جرعه جرعه آب خنک بخور.

✅ اگه تهوع نداری و معده‌ات خالی نیست، یه چیزی سبک بخور (مثلاً یه بیسکویت ساده یا موز کوچیک) تا قند خونت نیفته.

✅ آروم نفس بکش. (۴ ثانیه دم / ۴ ثانیه نگه دار / ۴ ثانیه بازدم — ۵ بار)

---

⚠ کی باید جدی بگیری و سریع کمک بگیری؟

🚨 اگه سردردت بدتر شد و باهاش تاری دید، کرختی دست یا پا، اختلال حرف زدن، یا تهوع شدید داشتی

🚨 اگه خونریزی غیرعادی دوباره شروع شد

🚨 اگه دردت مثل بدترین سردرد عمرت بود

اون وقت باید سریع بری اورژانس.

---

💡 چرا اینجوری شد؟

همونطور که خودت گفتی: ✔ گریه زیاد = فشار به رگ‌ها

✔ خونریزی زیاد = کم شدن حجم خون، کم آب شدن بدن

✔ پایان پریود = تغییرات شدید هورمونی

✔ استرس = تشدید میگرن

---

🌱 برای بعدش

وقتی حالت کمی بهتر شد، بهت توصیه می‌کنم:

🔹 آزمایش کم‌خونی بدی (خونریزی زیاد پریود ممکنه کم خونت کرده باشه)

🔹 با دکترت مشورت کنی برای کنترل پریود و سردردت (گاهی نیاز به درمان هورمونی یا دارویی هست)

تابستونای سال پیش اصلا خون دماغ نمی‌شدم فکر کنم امسال خیلی دمای هوا رفته بالاتر

احتمالا مویرگی از دماغت دیوارش ضعیف شده با بالا رفتن کم فشار خونت میترکه و خون میاد خودم قبلا اینطوری بودم تابستون ها خیلی خون دماغ میشدم ولی بهترین راه درمانش پنبه اغشته به ابلیمو طبیعیه

سردردِ میگرنی دارم پریودمم تازه تموم کردم خیلی خونریزی داشتم و این مدت خیلی گریه کردم خیلی زیاد!شاید ...

ارامشتو حفظ کن زیاد مهم نیست به پزشک هم یه سر بزن فکر کنم اگر کسی سطح پلاکتهای خونشم کم باشه حجم خونریزش زیاد میشه و یا ویتامین کا بدن هم کم باشه

ولی اصلا نگران نباش مبتلایان به خون دماغ خیلی زیادن و نشنیدم تا حالا کسی از خون دماغ اسیب دیده باشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز