2777
2789
عنوان

شوهرم گفت مهریتم میدم برو اصلا

693 بازدید | 34 پست

۹ ساله نشسته خونه بابای من

سر کار رفتنشم تفریحی هفته ای دوتا شهر رفته نهایت یا مثلا ساعت ۱۰ پاشده از خواب ساعت ۱۱ رفته دوتا بسته بندی هول هولکی کرده تحویل پست داده ازونجا مستقیم رفته خونه مامانش مهمونی ساعت ۳ونیم اومده خونه یعنی چون ادم بیکاری بوده مامانشم چون باباشون فوت شده یکی احتیاج داشته فقط ۲۴ساعت یا در حال انجام دادن کاراشون بوده یا درحال خرید براشون یا درحال مهمونی بوده خونشون یعنی برا مامانش فقط پسرنبوده نقش شوهرو داشته انقد که نازنازی کردتش که نگم سه سال اول ازدواجمون یعنی هرشب رفتیم خوابیدیم اونجا خم به ابروم‌ نیاوردم که مامانش ناراحت نشه یه وقت بگه لابد ناراضیه میان پیش من بخوابن گفتم عب نداره تنهاست میترسه

بعدش که بچه دارشدیم چون با بچه نمیشد بریم ما نرفتیم واسه خواب دخترش اومد پیشش الان دوباره دخترش رفته باز یه شب میاد خونه ما یه شب خونه برادر شوهرم یه مدت زونا گرفته بود من بخاطر اینکه واگیر داشت نرفتم شوهرم ۲۴ساعت رفته پیشش یه کلمه نگفتم نرو یا ...

خودمم رفتم خونه بابام خوابیدم با اینکه خیلی سختم میشه اونجا بچه اذیت میکنه خجالت میکشم

حالا بعد چند روز رفتم عوض تشکر عوض اینکه زبونش کوتاه باشه بمن قیافه گرفته

نگو میگه اره نکنه تو نیومدی من رفتم مامانم ذره ای احساس ناراحتی کرده باشه یعنی کلا منطقش اینه که اب تودلش تکون نخوره

اره خلاصه بعد چند روز رفتم خونه اون که قیافه گرفته بود موشم درومد از خونمون منم که وحشت میکنم از موش اعصابم خورد شد گفتم چرا  یه خونه نمیگیری داد زد که من ندارم اصلا فک کن کارگرم منم گفتم مگه وظیفه تو نیست یه خونه بگیری برا زنت گفت نه نمیتونم اصلا بیا مهریتم بدم بچه رو هم نگه میدارم برو...!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه ی باباته تازه 

دمم در اورده 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

این شد جواب من بعد ۹ سال زندگی تو خونه پدرم بعد از ۴ سال که چشامو گذاشتم توراه فروش اینترنتی جنسای اقارو بفروشم بعد این همه کناراومدن با شرایط مادرش ....

میدونم که جدی نمیگفت ولی مهم اینه که نباید بعد این همه از خود گذشتگی من این حرفارو روم بزنه من الان اومدم خونه بابام بخاطر موش چون من نمیتونستم بمونم خونه دعوام که کردیم یه زنگ بمن نزده تو این چند روز  نمیدونم چیکار کنم

وقتی زیاد از حد از خود گذشتگی کنیم جوابش همینه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اره ماشالاش نشه

پرو شده بگو بده 

خونه که دارم مهریه ام میشه درآمد واسم 

خواهشن میدی یجا باهم بده 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اگه پول داره مهریه بده پس پول داره ی خونه هم تهیه کنه

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن