2777
2789
عنوان

شبا با کولر روشن میخوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 37 پست
وای من اگر کولر یک دقیقه خاموش باشه میمیرم از گرما بعد بی شرفا تو اوج گرما ساعت ۱بعد از ظهر تا ۳ برق ...

خدالعنت کنه این دولتومیخوان نارضایتی به وجودبیارن وگرنه چراسرظهراونم اوج گرما ومعمولن هم توشهرهای جنوبی قطع میکنن بایداتفاق بیوفته مامشهدهستم‌هفته ای یک باراونم شنبه به مدت دوساعت برق میره وتمام ولی شهرهای گرمسیرازعمدقطع میکنن تاصدای مردم دربیا دتف به ذات اصلاح طلبا

خدالعنت کنه این دولتومیخوان نارضایتی به وجودبیارن وگرنه چراسرظهراونم اوج گرما ومعمولن هم توشهرهای جن ...

بیشتر شهر هایی که آب و برق داشتن ،هم آبشون رو فروختن هم براشون رو برای همین بیشتر اون شهر هارو قطع میکنن پولشون روهم میزنن به جیب و میگن گور پدر مردم 

الهی از گلوشون پایین نره

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسپیلت اول تابستان روشن میشه اول پاییز هم خاموش

ماهم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
ماهم

من پسرم گرمایی هست خونه یک ذره گرم بشه میشه لبو 

نفسش میگیره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

پس برق بره چی

هیچ باد بزن میگیریم دستمون 

آب پز میشیم. معمولا هم ساعت ۱تا۳ میره تو اوج گرما 

بابای منم بنده خدا مشکل قلبی داره یعنی نفساش ب شماره میفته دیگه تو اون دو ساعت 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من خونم تهرانه و جهنم خالص اما خونه بابام سمت ارومیه هست و الان اینجام کلا کولر ندارن چون هیچ وقت گرمای شدید ندیدیم اینجا همین الان زیر لحافم در اتاق باز یه خنکی میزنه جاتون خالی🤪❤️

هرچند چند روز بعد برمیگردم به جهنم