وای من اگر کولر یک دقیقه خاموش باشه میمیرم از گرما بعد بی شرفا تو اوج گرما ساعت ۱بعد از ظهر تا ۳ برق ...
خدالعنت کنه این دولتومیخوان نارضایتی به وجودبیارن وگرنه چراسرظهراونم اوج گرما ومعمولن هم توشهرهای جنوبی قطع میکنن بایداتفاق بیوفته مامشهدهستمهفته ای یک باراونم شنبه به مدت دوساعت برق میره وتمام ولی شهرهای گرمسیرازعمدقطع میکنن تاصدای مردم دربیا دتف به ذات اصلاح طلبا
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
من خونم تهرانه و جهنم خالص اما خونه بابام سمت ارومیه هست و الان اینجام کلا کولر ندارن چون هیچ وقت گرمای شدید ندیدیم اینجا همین الان زیر لحافم در اتاق باز یه خنکی میزنه جاتون خالی🤪❤️