2821
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

86 بازدید | 9 پست

من نمی‌دونم برم رشته انسانی یا تجربی چیکار کنم؟

تجربی دوست دارم ولی انسانی بیشتر بهش علاقه دارم تجربی می‌خوام چون دوست دارم پزشک شم ولی سخته میترسم ولی انسانی از پسش برمیام ولی به شغل هاش علاقه ندارم نمیدونمممممم

دوست دارم بزرگ شدم کنکور زبان انگلیسی هم بدم ولی نمی‌دونم تجربی یا انسانی

من معمولا نمره هام تو علوم و ریاضی پایین بود ولی به شدت وقتی داشتم اون درس هارو می‌خوندم خوشم میومد ولی وقتی عربی و اینا می‌خوندم و مطالعات به شدت کسل کننده بود ولی نمره هام خیلی بالاتر بود کمککک

عزیزم چون انسانی رو دوست داری و داخل درسای مهمش مهارت داری بهتره انسانی رو انتخاب کنی ولی خب خواستن توانستن است ممکنه بری تجربی و یهو موفق بشی ولی نظر خودت و علاقه ی خودت خیلی مهم تره 🫠🫶🏻

عزیزم چون انسانی رو دوست داری و داخل درسای مهمش مهارت داری بهتره انسانی رو انتخاب کنی ولی خب خواستن ...

ببین ولی برم انسانی نمی‌دونم که به چه شغل های علاقه دارم مثلا الان به وکالت و روانشناسی و... هیچ علاقه ای ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ولی برم انسانی نمی‌دونم که به چه شغل های علاقه دارم مثلا الان به وکالت و روانشناسی و... هیچ علا ...

به معلمی یا دبیر بودن یا حسابداری یا کارمند اداره بودن علاقه ای نداری ؟ توی گوگل شغل های مختلف رو سرچ کن ممکنه یهو به یکیشون علاقه مند بشی 

تو انسانی یا باید بشی معلم یا روانشناس یا وکیل .

خیلی شغلش هاش زیاد نیس

بیشتر انسانیا عم میرن فرهنگیان / تربیت معلم

ولی تنوع تجربی بیشتره

درس تاریخ رو دوست داری ؟ 

عربی؟

ادبیات ؟

اینا رو اگه علاقه داری برو انسانی

من خودم بشدت از تاریخ متنفرم چه برسه بشینم کنکوریشم بخونم . رفتم تجربی راضیم 

هر رشته ای هم سختی های خودشو داره اینجا به علاقه فکر کن 

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

کلا حرفات مبهمه و یک دیگه رو نقض می کنه میگی نمره علومم پاییه ولی وقتی می خوندم عشق می کردم یا دوست دارم دکتر شم ولی به انسانی بیشتر علاقه دارم ولی نمره عربیم کمه و.. واقعا حرفات دو پهلو هست شما فقط باید به سوال جواب بدی عاشق چی هستی؟ وارد همون رشته شو دیگه به سخت بودن و شغل پیدا کردن و .. فکررر نککننن

ببین، اگه میخوای پزشک بشی، باید بری تجربی، حتی اگه سخته. اگرم علاقه به شغل‌های انسانی نداری، پس اصلاً به انسانی فکر نکن. توی تجربی سختی زیاد پیش میاد، ولی اگه علاقه داری، می‌تونی با پشتکار بی‌نهایت موفق بشی. نمره‌هاتم مهم نیست، مهم اینه که وقتی درس رو می‌خونی، خوشحال می‌شی. تصمیم نهایی با خودته.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ببین، اگه میخوای پزشک بشی، باید بری تجربی، حتی اگه سخته. اگرم علاقه به شغل‌های انسانی نداری، پس اصلا ...

میترسم نمیدونمممم میگم سخته معدل نهم فقط مهمه یا هفتم و هشتم؟

2823
2791
2779
2792