2777
2789
عنوان

کمککککک

74 بازدید | 13 پست

خانوما من همسریابی آدم و حوا ثبت نام کردم ( لطفا کسی مسخره نکنه یا نگه چرا اینکارو کردی دوس دارم ازدواج کنم از رل این چیزا خوشم نمیاد )) اما خانوادم دیدگاه خوبی به همسریابی ندارند بخاطر همین معرفی ندارم که بتونم واسطه انجام بدم میشه یکی کمکم کنه واسطم بشه فقط برای احراز هویت که فرمم تایید بشه بعدش بهش شیرینی پول میدم )))))کسی هست ؟؟؟؟؟

کاربری دست دونفره

گفتی مسخره نکنین،باشه مسخره نمیکنم،ولی میخام نصیحتت کنم،لطفا گوش کن؛آدمِ خوب تویِ این سایت ها دنبال همسر نمیگرده،اکثرا یه جورایی معیوبن؛کلی از دوستام تویِ این سایت بودن و اتفاقا خاستگار هم اومده واسشون ولی گفتن ک موردای جالبی نبودن

همون بهتر ک عضو نشی

گفتی مسخره نکنین،باشه مسخره نمیکنم،ولی میخام نصیحتت کنم،لطفا گوش کن؛آدمِ خوب تویِ این سایت ها دنبال ...

سایت آدم حوا تایید شده هست همشون معرف دارن کسی نمیتونه سمع استفاده کنه

کاربری دست دونفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چطور بودن ؟ از نظر قیافه مالی داغون بودن؟؟ ایرادشون چی بود

واسه خودم ک نیومده

یکم بشین با خودت فک کن این افراد اگه واقعا سالم بودن تویِ این سایت ها دنبال همسر میگشتن؟البته من منظورم شما نیسی عزیزم چون شما هنوز عضو هم نشدی

ممکنه از هر ۱۰۰ مورد یکیش خوب باشه و از کجا معلوم اون یدونه گیر شما بیاد

بله دوستام میگفتن از نظر قیافه و هیکل و اینا جالب نبود،یه عده هم خانواده درست حسابی نداشتن،بعضیاشون هم شرایط مالی بد ...و اینکه اکثرا هم انگار متارکه کردن و بچه دارن و ‌..

واسه خودم ک نیومدهیکم بشین با خودت فک کن این افراد اگه واقعا سالم بودن تویِ این سایت ها دنبال همسر م ...

هففف آخه خسته شدم از مجردی دیگه بهم این سایت رو معرفی کردن گفتن آدمای خوبی داره منم نگاه انداختم از شهر خودمون خیلی شرایط مناسب داشت بدون سابقه ازدواج 

کاربری دست دونفره

هففف آخه خسته شدم از مجردی دیگه بهم این سایت رو معرفی کردن گفتن آدمای خوبی داره منم نگاه انداختم از ...

خب اگه اینجوریه ک خوبه

ولی اول خانوادشو بشناس ببین اخلاقش چطوره

چن سالته ک خسته شدی از مجردی؟؟

خب اگه اینجوریه ک خوبهولی اول خانوادشو بشناس ببین اخلاقش چطورهچن سالته ک خسته شدی از مجردی؟؟

سن زیادی ندارم ولی خب دوس ندارم که رل بزنم یا دوس پسر بگیرم دلم میخاد زندگی آرومی داشته باشم شما راه حلی دیگه سراغ ندارین؟؟؟ گفتن سوره احزاب بنویس سریع ازدواج می‌کنی 

کاربری دست دونفره

سن زیادی ندارم ولی خب دوس ندارم که رل بزنم یا دوس پسر بگیرم دلم میخاد زندگی آرومی داشته باشم شما راه ...

ن راستش عزیزم من به این چیزا اعتقادی ندارم

فقط میدونم باید تویِ اجتماع باشی،شاغل باشی مثلا،به خودت برسی...وقتی تمرکزت رو خودت باشه،ناخوداگاه دیگران هم جذبت میشن،مسجد و اینا برو مثلا

حالا همین سایتی هم ک میگی رو امتحان کن،امتحانش ضرر نداره ک؛ببین اگه یکی بود ک بچه نداره،وضع مالیش بد نیس و قیافش هم معمولیه رو صحبت کن باش شاید شد

به اما حسین متوسل شو تویِ این شبا

منم واست دعا میکنم

ن راستش عزیزم من به این چیزا اعتقادی ندارمفقط میدونم باید تویِ اجتماع باشی،شاغل باشی مثلا،به خودت بر ...

مرسی عزیزم انشالله به حاجت دلم برسم 

آخه میخام ثبت نام کنم معرفی ندارم که فرمم تایید بشه شما کسی نمی‌شناسید معرفم بشه شیرینیش رو هم میدم 

کاربری دست دونفره

مرسی عزیزم انشالله به حاجت دلم برسم آخه میخام ثبت نام کنم معرفی ندارم که فرمم تایید بشه شما کسی نمی‌ ...

متوجه نمیشم گلم

مثلا معرفت بشه باید چکار کنه دقیقا؟یا باید چ ویژگی داشته باشه معرفت؟