dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 عنوان دوستان کیا اهنگه ترکیه گویده بولوت اوینادن گوزم یاردان دویماده رو شنیدن 78 بازدید | 13 پست توگوگل هرچقدمیزنم پیدا نمیکنم دانلودش کنم بنظرتون ازکجا دانلود کنم دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه 1404/04/13 | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8674 نشنیدم 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
sombody11 عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 1426 اسم اصلی آهنگ رو با اسم خوانندش پیدا کن توی تلگرام یه باتی هست به اسم آهنگیفای اونجا بنویس میاره
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 نشنیدم عه تاپیکم ثبت شد دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 اسم اصلی آهنگ رو با اسم خوانندش پیدا کن توی تلگرام یه باتی هست به اسم آهنگیفای اونجا بنویس میاره فقط این ی تیکه اش یادمه دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 اسم اصلی آهنگ رو با اسم خوانندش پیدا کن توی تلگرام یه باتی هست به اسم آهنگیفای اونجا بنویس میاره ی تیکه فقط یادمه دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 یا خدا خون بالا اوردم گلاب ب روتون دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 تو گوگل نوحه میاره میگم تاپیکامو گزارش بزنین پاک میشن همشون دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 تو گوگل نوحه میاره مرسی ازتون دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 تو گوگل نوحه میاره میگم ک نمیاد دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 نوحه یا آهنگ؟ اهنگ ترکی دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
sombody11 عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 1426 میگم تاپیکامو گزارش بزنین پاک میشن همشون گزارش الکی رو تایید نمی کنن مثل این که