2777
2789
عنوان

خواستگاری

85 بازدید | 9 پست

سلام لطفا دوستانه بهم از تجربیاتتون و چیزی که بنظرتون بهم کمک میکنه بگید. 

من 18 سالمه تا به این سن با کسی وارد رابطه نشدم نه شرایطشو داشتم و نه خودم خواستم اما ده ماه پیش دوستم منو با دوسته نامزدش اشنا کرد و ما از هم خیلی خوشمون اومد و تا الان باهم هستیم. 

من خانواده سخت گیری دارم و زیاد نمیتونستم ببینمش و میدونستم یه جا بالاخره میفهمن و بعد از سه ماه مادرم فهمید. وقتی بهش گفتم که مادرم متوجه شده و تهدیدم میکنه به پدرم میگه و باید رابطه رو تموم کنیم گفت خانوادش میان که صحبت کنن منم بزور و التماس مادرمو راضی کردم که بیان، اومدن اما به خاطر شرایط مالی پسرشون گفتن یه مدت باهم در ارتباط باشیم تا همه چی درست شه و طوری صحبت کردن که مادرم میگه اومده بودن نه بشنون خواهرش گفته بود بزارید دو سه سال باهم صحبت کنن شاید از چشم هم افتادن و این حرفا باعث شد به مادرم حسابی بر بخوره خلاصه مادرم مخالفت کرد و قرار شد من دیگه هیچ ارتباطی با این اقا نداشته باشم اما نتونستم خیلی دلبسته شدم بهش اولین ادم زندگیمه، ما باهم ادامه دادیم تا الان اما خیلی خیلی کمتر میتونیم همو ببینیم چون از وقتی مادرم فهمید من حتی دیگه دو هفته یکباری که قبلا میتونستم برم بیرونو نمیتونم برم، ما بازم باهم صحبت کردیم و من از رفتار خانوادش گفتم و اونم حسابی شاکی شد و با خانوادش بحثو دعوا کرد و باهاشون یه مدت صحبت نمیکرد، مثل اینکه خانوادش میگفتن بد حرف زدن و پشیمونن قصدشون این نبوده که بخوان خراب کنن، خلاصه ما بازم تصمیم گرفتیم بعد دو سه ماه دوباره بیانو صحبت کنن اما نمیدونم چطور مادرمو راضی کنم همش میگه حس خوبی بهش ندارم در صورتی که اصلا ندیدتش حتی اسمش رو هم نمیدونه ولی من خیلی عاشقشم اینم بگم که 25 سالشه و شغلش باربریه رو پایه خودشه و کسی کمکش نمیکنه. بهم ثابت شده که دوستم داره. بنظرتون چطور مادرمو راضی کنم بیان برایه خواستگاری(:؟ 

ببخشید زیاد شد ممنون از لطفتون که خوندید و کمکم میکنید دعاگوتون هستم❤

خیلی سخته که بخوای مادر رو راضی کنی وقتی خودش از قبل مخالفت کرده. بهترین کار اینه که قبل از هر چیزی باهاش صحبت کنی و از خودت و رابطه‌ات دفاع کنی. بهش نشون بده که این تصمیم برات مهمه، و می‌فهمی که ممکنه نگرانی‌هایی داشته باشه. همزمان بهش نشون بده که پسر انتخابی‌ات پشتکار داره و تو رو دوست داره. اما واقعیت اینه که ممکنه همه چی به دیدگاه مادرت بستگی داشته باشه. باید صبور باشی و ببینی که آیا میشه یه اعتماد جدید بسازی یا نه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش اول باخانواده ها ب توافق میرسیدین بعدمیومدن و اینکه وقتی شما ب تنهایی اجازه نداری بیرون بری و تص ...

درسته عزیزم ولی این حق منه که انتخواب کنم با کی زندگی کنم خانوادم اصلا بد نیستن و من مطمئنم خوشبختیم رو میخوان اما خب مادرم اصلا این اقارو ندیده فقط دلیل نه گفتنش به خاطر اینه که میگه حس بدی دارم

ته دلمو خالی نکن💔

تو چون اولین رابطه است داری خیلی درگیر شدیم منطقی فکر کن من تو زندگیت نیستم ولی واقعا بعد از عقد دیگه نمیشه کاری کرد الان خوب فکر کن تصمیم بگیر سخته ولی بشیم و روراست باش با خودت 

تو چون اولین رابطه است داری خیلی درگیر شدیم منطقی فکر کن من تو زندگیت نیستم ولی واقعا بعد از عقد دیگ ...

از خودم مطمئنم که دوسش دارم از اونم که مطمئنم دوسم داره اخلاقامون بهم میخوره عفیده هامون طرز فکرمون یکیه ارزو هامون رویاهامون خیلی شبیه به همو نزدیک بهمه فکر میکنم که باهاش خوشبخت میشم

از خودم مطمئنم که دوسش دارم از اونم که مطمئنم دوسم داره اخلاقامون بهم میخوره عفیده هامون طرز فکرمون ...

عزیزم زندگی فقط دوست داشتم نیست بریم پیش مشاور نفر سومی بهتون بگه که میتونین با نه