آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 6830 عنوان چقدر بد بود 177 بازدید | 15 پست تاپیک قبلم آقا من الان نیاز داشتم همه بیان بگن آره کارش مسخره بوده حق با تو هست کلی راجبش غیبت کنم خودمو خالی کنم ولی اینطوری نشد من واقعا به یه آدم غیبت کن و یکی که طرف منو بگیره نیاز دارم لعنتی 😂 (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 1404/04/13 | 00:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhgdeujriidioutr عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2703 با احازه اسی خانما میشه تاپیک مرگ مادر رو رو گزارش بزنین لطفا میخونمش ی حالی میشم لایک کنید دعاتون میکنم
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 88632 بذ برم بخونمش میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
نيازي عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 895 خيلي كارش بد بود واقعا خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 6830 بذ برم بخونمش دقیقا تاپیک قبلیم (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 6830 خيلي كارش بد بود واقعا 😂😂😂لعنتی واقعی بگو بد بوده اینطوری نه (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
نيازي عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 895 😂😂😂لعنتی واقعی بگو بد بوده اینطوری نه نه جدي ميگم🤗😂يعني چي ريخته با طرف روهم بهتونم نگفته مگه ميخواستيد بدزديد طرفشوحالا گفتي ادم محترميه ولي به نظرم كمي هم پاي منافعش خود واقعيشو نشون ميده خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني
danami عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 744 باید به خودش بگی این رفتارو این حرفت منوناراحت کرد حرف میزنید حل میشه تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه نارنجی وزن فعلی:65.7 هدف:50
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 6830 باید به خودش بگی این رفتارو این حرفت منوناراحت کرد حرف میزنید حل میشه بهش پیام دادم الان دوست ندارم ازش کینه بگیرم (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
danami عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 744 بهش پیام دادم الان دوست ندارم ازش کینه بگیرم کاردرستی کردی تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه نارنجی وزن فعلی:65.7 هدف:50
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 6830 نه جدي ميگم🤗😂يعني چي ريخته با طرف روهم بهتونم نگفته مگه ميخواستيد بدزديد طرفشوحالا گفتي ادم محترمي ... ممنون ازت لعنتی فک کن همش با ما راجب پسره حرف میزد مدام ما چقدر ذوقش عاشق شدنش رو میکردیم بعد که با پسره دوست شد هیچی نگفت بعد هم که بهش گفتم گفت پسره بهم گفته که چیزی نگم یعنی من دوست چند ماهش رو به پسره دوسه روز فروخت رسماً (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
نيازي عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 895 ممنون ازت لعنتی فک کن همش با ما راجب پسره حرف میزد مدام ما چقدر ذوقش عاشق شدنش رو میکردیم بعد که با ... چجور تونست انقد تودار باشهخب اگه اينجور بود ميتونست بهت بگه پسره گفته نگم حواست باشه جلوش سوتي ندي خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 6830 چجور تونست انقد تودار باشهخب اگه اينجور بود ميتونست بهت بگه پسره گفته نگم حواست باشه جلوش سوتي ندي بهچند روز بعد خودم ازش پرسیدم که یهویی گفت چون آدم تو داری نیست اصلا و اصلا نمیتونه چیزی رو تو خودش نگه داره (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
نيازي عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 895 بهچند روز بعد خودم ازش پرسیدم که یهویی گفت چون آدم تو داری نیست اصلا و اصلا نمیتونه چیزی رو تو خودش ... خب پس اخرش گفت شايدم خواسته زودتر بگه هي دست دست كرده خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 6830 چجور تونست انقد تودار باشهخب اگه اينجور بود ميتونست بهت بگه پسره گفته نگم حواست باشه جلوش سوتي ندي بیشتر از همه اینکه بهم گفت باید از رفتارش میفهمیدی نمیخوادت چرا نفهمیدی این خیلی ناراحتم کرد ولی خب سر پسره هم کم کم به همه گفت خوب قرارع هم هست بیاد خواستگاریش و به خانواده ها گفتن ولی روز های اول هم به من میگفت آره دخترا حسودن ننمیخوام بفهمن (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه