2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عالیه پزشکی روزانه میده بعضی شهر ها 

البته با سهمیه رو خبر ندارم 

فقط اینکه عزیزم شما سوال توی امتحان زیست 

اون سوال گامت های نوترکیب ، دگره aو A رو هم نوشته بودی؟ 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
عالیه پزشکی روزانه میده بعضی شهر ها البته با سهمیه رو خبر ندارم فقط اینکه عزیزم شما سوال توی امتحان ...

😅یادم نیست...دقیقا تصحیح کردم عین پاسخ نامه نوشته بودم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

سهمیه دارید دیگه حق بقیه رو میریزن تو حلقتون هرچی هم بخوایید میارید

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

سهمیه دارید دیگه حق بقیه رو میریزن تو حلقتون هرچی هم بخوایید میارید

وقتی چیزی نمیدونی نظر نده،بدون سهمیه هم پزشکی روزانه رو میارم. میانگین حدود۵۰کنکور و معدل بالا۱۹ بدون سهمیه هم بهترین رشته رو میاره

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

وقتی چیزی نمیدونی نظر نده،بدون سهمیه هم پزشکی روزانه رو میارم. میانگین حدود۵۰کنکور و معدل بالا۱۹ بدو ...

دوست نا عزیز اوردن یا نیوردنت ملاک نیست اینکه جا پر میکنی و لول دانشگاهو میبری بالاتر واسه خودت باعث میشه یکی اون اخر اخرا قبول نشه طبق امار خود وزارت ۶۰درصد پزشکیا سهمیه ای هستن 

خیلی هم مدعی قبولی بدون سهمیه بودی از سهمیت استفاده نمیکردی و مناطق میدادی بقیشم برو با دیوار بحث کن

دوست نا عزیز اوردن یا نیوردنت ملاک نیست اینکه جا پر میکنی و لول دانشگاهو میبری بالاتر واسه خودت باعث ...

من نمیدونم شما چطور با حق الناس و اه این همه ادم کنار میاید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792