2777
2789
عنوان

رفتار دکتر😔

5122 بازدید | 71 پست

سلام

دیروز رفتم دندون پزشکی اولش که کلی نشستم تا نوبتم شه بعد که نوبتم شد عکس از دندونام داشتم نشون دکتر دادم دیدم دکتر عکس رو پشت و رو گرفته 😐یعنی برعکس و داره نگاه میکنه و نظر میده اصلا هم دندونای منو معاینه نکرد من بهش گفتم اقای دکتر این دندونم رو عصب کشی کردم یهوبرگشت گفت:پاشو برو بیرون پاشو برو بیرون گفتم :مگه چی گفتم که ناراحت شدین؟گفت:تو میخوای کار منو به من یاد بدی؟بعد پاشد رفت در اتاق و بلند جلو مریض های دیگه و پرسنل اونجا میگفت بهت گفتم برو بیرون😡😞

منم عصبانی شدم گفتم مگه دندونپزشک قحطه معلومه که میرم این چه طرز برخورده😡😡

خیلی ناراحتم جلو مریضا خیلی بد بام برخورد کرد

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

شما بودین جیکار میکردین؟من از اونایی هستم که کوچکترین حرفی تا مدتها ناراحتم میکنم دیشب تا صبح اعصابم بهم ریخته بود چطور کوچیکم کرد

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

یکم بیشتر بارش میکردی 😠

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دلم شکست مریضا یجوری نگام میکردن

یکم بیشتر بارش میکردی 😠

پشیمونم چهارتا درشت بارش نکردم

شما بودین جیکار میکردین؟من از اونایی هستم که کوچکترین حرفی تا مدتها ناراحتم میکنم دیشب تا صبح اعصابم ...

اگر کلینیک بودبه ریس یا مدیر کلینیک شکایتش را میکردی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

باید بیشتر بارش میکردی . وقتی باردار بودم رفتم دکتر بعد که وزن کشی کردم به دکتر زنان گفتم خانم دکتر وزنم خوبه این ماه دو کیلو اضاف کردم واسه این ماه خوبه گفت خوب حالا میگی چیکار کنم بعدم سرش کرد تو گوشی منم پاشدم از مطبش زدم بیرون 

اگر کلینیک بودبه ریس یا مدیر کلینیک شکایتش را میکردی

اینقدر ناراحت شدم فقط میخواستم از زیر نگاه بقیه فرار کنم😔

باید بیشتر بارش میکردی . وقتی باردار بودم رفتم دکتر بعد که وزن کشی کردم به دکتر زنان گفتم خانم دکتر ...

بعضی دکترا فکر میکنن چون دوکلاس درس خوندن میتونن با مریض چنین رفتاری داشته باشن