2777
2789

من سر کلاس ی آقایی گفتن که میخوام کلاس فلان کتاب رو برم من اون رو خصوصی میرفتم برای اینکه هزینه کم بشه گفتم شمام بیاید من دارم این کتاب رو میخونم که هزینه نصف شه 

دیگه آیدی تلگراممو دادم این سوالای شخصی میپرسه هی پیام میده نمیدونم چرا فلان رشته رو میخونی اصلتا اهل کجایی سنشو میگه چی کار کنم جواب بدم به نظرتون؟ اصلا مقصودش چیه ؟ 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاک تمامممم!از اول هم اشتباه بود کارت به مرد جماعت رو بدی فردا سوارتن

وای نمیتونم بلاک کنم هر هفته میبینمش خیلی زشت میشه 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

وای نمیتونم بلاک کنم هر هفته میبینمش خیلی زشت میشه

خب وایسا تا به چرت و پرت گفتناش ادامه بده و کم کم آماده باش که شروع کنه حرفهای بدتر زدن

یاعلی👋🏻

مرد ها درخواست دوستی ندید.ندید.ندید.ندید

خب وایسا تا به چرت و پرت گفتناش ادامه بده و کم کم آماده باش که شروع کنه حرفهای بدتر زدنیاعلی👋🏻

نرووو بگو چی کار کنم 😭😭 بخدا زشته بلاک کنم 

نرووو بگو چی کار کنم 😭😭 بخدا زشته بلاک کنم

خب بهت گفتم که عزیز من 

این پسرا همینن 

اگر میخوای بلاک نکنی فقط خیلی جدی و عصبی پیام بده بگو حد حدود خودتو حفظ کن وگرنه از این هم بدتر میکنه؛ دیدم که میگم 

مرد ها درخواست دوستی ندید.ندید.ندید.ندید

من بودم جوابشو نمیدادم

جوابشو ندادم الان چند تا پیام داد 

خب بهت گفتم که عزیز من این پسرا همینن اگر میخوای بلاک نکنی فقط خیلی جدی و عصبی پیام بده بگو حد حدود ...

جوابشو دیگه نمیدم ولش کن اگه خواست کلاس رو هماهنگ کنه فقط جواب مبدم 

بهش بگو این سوالا شخصیه لطفاً حد و حدود خودتونو بدونید بخواید همینطور پیش برید بلاک میکنم

باشه اگه دیدم خیلی داره چرت میگه میگم بهش