2777
2789
عنوان

ورزش بدون اینکه قندم بیفته

105 بازدید | 19 پست

سلام من قندم میفته و این باعث شده وزنم از ۶۸ کیلو به ۹۵ برسه دیگه از زندگی خسته شدم چه جور میشه با وجود افت قند وزن رو کاهش داد،لطفا راهنمایی کنید.

خدا کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قندم تا ۶۹ هم پایین میاد مدام میخورم دیگه قلبم نمیکشه نفس نمیتونم بزنم

عزیزم دکتر دارو نمیده پیاده روی آروم هم افت قند داری؟ ای کاش منم قندم پایین بود حسرت ب دل موندم قندم زیر90بیاد 50کیلوم ولی لبه مرزه قندم با استرس چیزی میخورم دوسدارم چاق بشم میترسم قندم بره بالا

عزیزم دکتر دارو نمیده پیاده روی آروم هم افت قند داری؟ ای کاش منم قندم پایین بود حسرت ب دل موندم قندم ...

خوش به حالت ،کاش من دیابت داشتم نه افت قند .اونقدر چاق شدم که آبرو و سلامتی نمونده واسم

خدا کافیست

وای توروخدا نگو وووو خدانکنه قشنگم من ازدیابت فوبیادارم آخه لبه مرزه قندم با اینکه غذا زیادنمیخورم

آخه افت قند جلو هر چی فعالیت رو میگیره.من دیگه روم نمیشه برم بیرون از بس میخورم و تحرک ندارم شدم عین خرسی

خدا کافیست

آخه افت قند جلو هر چی فعالیت رو میگیره.من دیگه روم نمیشه برم بیرون از بس میخورم و تحرک ندارم شدم عین ...

عزیزم راهکار داره مطمئن باش. ی دکتر درست وحسابی برو قندت ب حدنرمال برسه بعد ورزش وشروع کن 

وای نگو عزیزم چاق باشی وقند نداشته باشی شرافت داره لاغرباشیو قندت لبه مرزباشه😤

شما نمیدونین من چه زجری مسکشم هیچ لباسی اندازم نیست. فکر کنید ترس از غش کردن یه ور مدام خوردن یه طرف و پاق شدن و از ریخت افتادن یه طرف.

خدا کافیست

شما نمیدونین من چه زجری مسکشم هیچ لباسی اندازم نیست. فکر کنید ترس از غش کردن یه ور مدام خوردن یه طرف ...

قربونت برم میدونم واقعا اذیت میشی درکت میکنم بخدا ولی میگم فک نکن دیابت خوبه هزار برابربدتره دورازجونت دیابت مرگ خاموشه زخم هایی تشکیل میشه ک خوب نمیشن منم استرس بالارفتن قندمودارم یعنی شب اگ خوب نخوابم قندم میره بالا اگ استرس بگیرم فوری میره بالا ازاینورم کورتون میخورم بخاطر آرتریت اونم میبره بالا هم افت قند خوب نیس هم بالابودن هرچیزی نرمال خوبه انشاءالله بحق اباعبدالله الحسین قندت نرمال میشه همون چیزی ک میخوای هرلباسی ک دوسداری میپوشی ی هیکل درجه یک

2790
2778
2791
2779
2792