2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

61 بازدید | 9 پست

حدود ۸ سالم بود خواب دیدم عقربه ساعت خونه مون هی  میچرخه هی تند و تند میچرخه انقدر سریع که هر ساعت تو چند ثانیه میگذره بعدش سر یه زمان معینی می ایسته انگار شب بود و اتاق خیلی تاریک خواهرم و دیدم که داشت اماده میشد حموم بره از خواب که میپرم به خواهرم میگم من واقعی دیدم ساعت تند چرخید و بعد از کار افتاد ولی خواهرم گفت خواب دبدی ساعت هیچ وقت بیخود نمیچرخه تو بچه ای و.... ولی از قضا چشممون کخ به ساعت افتاده دیدیم ساعت حرکت نمیکنه و عقربه ثابته من روزی که این خواب و دیدم فرداش انگار عید بود چون خیلی کوچیک بودم کمرنگ یادمه ولی تابستون همون سال خواهرم مرد من اونموقع خواب و به هیچ کس نگفتم و اهمیتی ندادیم به نظرتون تعبیرش چیه ؟

چه بد

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چرخیدن ساعت یعنی مردن اون ؟

اون  ساعت عمر خواهرت بوده که متوقف شده. خواهرت آماده میشه که بره حموم هم یعنی خواهرت برای مرگ آماده میشه و مرگش نزدیکه.حموم جای تنگیه مثل قبر و موقع رفتن به حموم ما لباساشون رو در میاریم درست مثل موقعی که می‌میریم برای همینه که حموم قبر تعبیر میشه.

خواهرتون شب فوت کردن؟

اون ساعت عمر خواهرت بوده که متوقف شده. خواهرت آماده میشه که بره حموم هم یعنی خواهرت برای مرگ آماده ...

شما خوب توصیف کردید الان داره گریه ام میگیره من احمق ایکاش اونوقت میفهمیدم 

شما خوب توصیف کردید الان داره گریه ام میگیره من احمق ایکاش اونوقت میفهمیدم

دور از جون عزیزم آخه شما خیلی کوچیک بودین چطور بفهمین. اگه میفهمیدین هم کاری ازتون ساخته نبود.

امیدوارم الان جای خواهرتون خوب باشه و روحش در آرامش باشه.براش صدقه بدین و دعا کنید منم هر وقت یادم افتاد براش دعا میکنم