blindowlsabegh مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 860 عنوان رمان سهم من 331 بازدید | 8 پست قبلا خونده بودم، الان دوباره خوندم، خیلی خیلی جالبه. داستانش عجیب جالبه. اگه نخوندین بخونین، واقعا نیاز هست در هر مقطعی این کتاب خونده بشه. من حدود ده سال پیش خوندم. سهم من پرینوش صنیعی 1404/04/12 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blindowlsabegh مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 860 خلاصه اش رو بگوپایان خوشه؟؟ نه پایان خوش نیست. درباره یک دختری هست که به اجبار با یک فرد ازدواج می کنه و عشق خودش رو فراموش می کنه. با زندگی با اون فرد، کنار میاد ولی فرد کمونیسته و برای انقلاب تلاش می کنه و درگیر زندگی شخصی نمی شه و ... . خلاصه اش اینه.
blindowlsabegh مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 860 خوندمش عالیه واقعا واقعا عجیبه. یعنی حقایقی رو می گه که هیچ جا نمی تونیم بخونیم.
مهانه عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 6982 واقعا عجیبه. یعنی حقایقی رو می گه که هیچ جا نمی تونیم بخونیم. همینطوره و خب موضوع قالب این رمان عاشقانه نیس درحقیقت عشق در حاشیه قرار گرفته و همین جذاب ترش میکنه
blindowlsabegh مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 860 همینطوره و خب موضوع قالب این رمان عاشقانه نیس درحقیقت عشق در حاشیه قرار گرفته و همین جذاب ترش میکنه نه اصلا عاشقانه نیست. اصلا داره یک سری واقعیت های اون زمان رو می گه که کمتر کسی این قدر جرات داره به گفتن.
مهانه عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 6982 نه اصلا عاشقانه نیست. اصلا داره یک سری واقعیت های اون زمان رو می گه که کمتر کسی این قدر جرات داره به ... شاید منم دوباره برم بخونمش
blindowlsabegh مدیر استارتر عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 860 شاید منم دوباره برم بخونمش واقعا چند سال یک بار، یک سری کتاب ها وفیلم ها ارزش دوباره خوندن و دوباره دیدن رو دارن. یک سری چیزا باید برامون یادآوری بشن.