2777
2789
عنوان

پارس پرمیوم

610 بازدید | 6 پست

دوستان من از سایت پارس پرمیوم سوپر دولینگو خریدم، هنوز آماده نشده نوشته سفارش در حال آماده سازی اما الان شیش ساعتها که گذشته، کسی قبلا از این سایت خرید کرده؟ یا اکانت پرمیوم کرده؟

این سایت کلاه بردار هست . کافیه قبل خرید زنگ بزنید پشتیبانی میبینید که تلفن سرکاریه . بعد پیام بدید به چت انلاین میبنید که سر کارید . اکانت بخرید دو روز وصل هست بعد قطع میشه دستتون به هیچ جا بند نیست . نخرید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارس پرمیوم چیکا کردی؟! من میخوام پرمیموم مِنی چت رو بگیرم.معتبره؟!

خریدم، ولی مکس نبود فقط سوپر بود... شرایطشم اینجور بود انگار یه نفر هر روز این امتیاز و می داد بهم، اینجور نبود که از مکس بتونم استفاده کنم، سوپر معمولی بود. دیگه تمدید نکردم.

به جاش چه سایتی رو پیشنهاد میدید که معتبر باشه؟

درود بر شما من معمولا خریدهای اکانتم رو از ایرانی کارت انجام میدم و بسیار راضی هستم. اکانت پرمیوم تلگرامم رو در عرض کمتر از یک ساعت برام فعال کردند اما این پارس پرمیوم همین دیروز یکی از دوستانم سرش کلاه رفته و پاسخگو هم نیستند