2821
2789

شماره ندادم و نمی‌دم فقط به خواستگار خوب از حضرت زهرا خواستم مطمئنم رد نمیشم چون بابام خودشون نذری شهرمون رو می‌پزن در حد دو سه دومن مرد دستشون رو نمیگیرن مثلا همین پس فردا چهار هزارتا غذا باید بپزیم ولی هزارتومان هم نمیگیره که شریک باشه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دو سه ساله محرما زجه میزنم ازش می‌خوام حاجتمو بده ولی انگار بنده اش نیستم خیالی نیست💔

من چند ساله مداحی میکنم هیچی ازش نخواستم والا تا ۲ سال پیش که مشکل قلبی درس شد برام نذر کردم قلبم خوب شه تا عمر دارم مداحی کنم براش سینه بزنم

نذرت قبول باشه ولی معذرت خوب نگرفتم چی گفتیم

عزیزم گفتم که تو ماه محرم شماره ندادم و نمی‌دم به کسی که حرمت این ماه شکسته نشه 

در مورد نذری هم گفتم که خودمون نمی‌تونیم نذری بدیم توان مالیشو نداریم ولی نذری هایی که تو شهرمون میدن بابام می‌پزه و پولی نمیگیره که شریک باشه 

من چند ساله مداحی میکنم هیچی ازش نخواستم والا تا ۲ سال پیش که مشکل قلبی درس شد برام نذر کردم قلبم خو ...

خدا قبول کنه حالا که شمارو پیدا کردم میشه برای حل شدن مشکل بچه من بخواهید یا ابوالفضل بگن

برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792