2777
2789
عنوان

یه موضوعی خیلی ذهنم رو درگیر کرده

384 بازدید | 26 پست

دخترم 14 سالشه و خیلی درگیر اینه که میخواد یه فرد مشهوری بشه که توی دنیا معروف بشه ولی به نظر من واقعا خیلی رویای بی هدفیه اخه خب یه ایرانی هیچوقت اونقدر معروف نبوده و شاید فقط هیجانات این دوره باشه با خودم میگم ولی خب از بچگی همیشه میخواست بازیگر شه و حتی  تو مدرسه هم کلی تشویق شده از این بابت ولی میترسم که اگر نرسه بهش خیلی نابود شه شما بگین من باید چه فکری بکنم واقعا ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی 

فقط در کنار این افکار خیلی زیر پوستی و غیر مستقیم در مورد ی شغل و حرفه دیگه هم صحبت کنید ک بدونه راههای زیادی برای موفقیت و معروف شدن هست ک نیاز نیست حتما بازیگر و ... شد

لطفا لایک نکنید .

تنها خواهشم اینه از رو دلسوزی وقتی درباره رویاهاش باهات حرف میزنه ناامیدش نکنی اینکه هدفش از رو هیجانه یا نه رو زمان مشخص میکنه اما تو ضدحال نباش

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

هیچی فقط در کنار این افکار خیلی زیر پوستی و غیر مستقیم در مورد ی شغل و حرفه دیگه هم صحبت کنید ک بدون ...

اخه از بچگی مدام حرفش بوده که میخواد بازیگر شه ولی خیلی میترسه از این بابت