2777
2789
عنوان

لیزر الی کلا‌ه بر دار

540 بازدید | 7 پست

خانوما تبلیغات الی رو تو اینستا دیدم

فول بادی تو تخفیف ۷۹۰ بود

زنگ زدم نوبت گرفتم ک گف ۳۰۰ بیانه بده ک دادم

امروز ک رفتم ۹۰۰ کارت کشید

پول دستمال کاغذی و زیر انداز و عینک و سری یبار مصرف هم گرفت ک اصلا حرصم بخاطر دروغشون‌ درمیاد ک هعی میگن ۷۹۰ 

بعد گفتم من ۳۰۰ بیانه داده بودم

گف ک ن اون برای اینه ک تو جشنواره شرکت کنی و هروقت ک راضی نبودی و دیگ نخاستی بیای بهت عودت داده میشه🫥

ک یه حسی بهم میگه ک دروغ میگن

بعد هم ب زور برای جلسه بعد ۲۰۰ بیانه گرفت برای پلاژن

کسی از رسم مضخرفشون‌ خبر داره؟

شعبه کرج رفته بودم

الان نمیدونم زنگ بزنم بگم دیگ نمیام ک پولمو پس بده؟

- قَوی‍‍ تر اَز دیروز!⁦:^)⁩ 🫀🌵️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تو کارتتو نمیدادی چجوری میکشید بزور از کیفت که در نمیاورد الانم برو بگیر ازشدن تا دیرنشده

دادم لیزر رو حساب کنه زرتی گف بیا پلاژن گفتم باشه ولی نمیدونستم بیانه میخاد

- قَوی‍‍ تر اَز دیروز!⁦:^)⁩ 🫀🌵️ 

این بلا رو پارسال سر منم اوردن 

شعبه سعادت ابادشون 

یک جلسه پلاژن هم رفتم و کامل بی تاثیر بود 

لیزرشونم کامل ب درد نخور 

رفتار غیر حرفه ای 

ی پزشک هم تو مجموعه نبود 

تابلو هم نداشت و معلوم نیست بدون مجوز داشتن کار میکردن 

به زور هم از پارسال تا حالا هرماه زنگ میزنن ک به زور وقت بدن ولی دیگه سری اخری بلاکشون کردم راحت شدم

خدایا شکرت❤️

لیزر الی فقط تبلیغاته 

همش پول میده به بازیگرها و بلاگرها واسش تبلیغ کنن

مزیتی نسبت به بقیه که نداره هیچ،چندین ایراد هم داره

تا وارد میشی میگی سلام نوبت لیزر دارم، تبلیغ پلاژن و بوتاکس و فیلر و همه چیزززز شروع میشه

یکی دیگه اینکه هر جلسه یه اپراتور واست کار میکنه و ثابت نیست.

اپراتورها خیلی زود به زود عوض میشن، فکر کنم حتی ۶ ماه هم اونجا نیستن

که خب اینا خودش عیب بزرگیه

شاید یه نفر راحت نباشه هر جلسه اپراتور جدید داشته باشه، شاید راحت تر باشه که کل دوره یک نفر باشه

خیلی خیلی بد نوبت میدن، شاید ۲ ساعت معطلی داشته باشه، به بار که رفته بودم چندبار اعتراض کردم که من نزدیک ۲ ساعته اینجا هستم چرا اونایی که بعد از من اومدن کارشون تموم شده؟ میگفتن کار اونا فرق داره.در صورتیکه دروغ میگفتن، اونا هم لیزر بودن. ولی مشخص نیست چطوری نوبت میدن و چطوری صدا میزنن.

یکی دیگه اینکه اونجا شده محل فروش محصولات، از اول اپراتور داره تبلیغ میکنه تا آخرش؛ اسکراپ بدن لازم داری، نمک بدن بزن، دور چشم حاوی ویتامین سی بزن، آبرسان به صورتت بدن، بدنت خشکه آبرسان یا لوسیون فلان بزن و ... سریع هم میارن بهت میدن و مجبوری بخری دیگه

به قول خودشون همه جلسات با ذکر تاریخ و اپراتور و ... در سیستمشون ثبت میشه، و حتی مبالغ پرداختی 

ولی شما برو بگو من جلسه قبل سوختم، اسم اپراتور رو بهم بگین. 

غیرممکنه بهت بگن، اصلا و ابدا، میگن ثبت نشده نمی‌دونیم کی بوده.

بگی بیعانه رو از جلسه ام کم کنین، دیگه نمیام، میگن فیش واریزی رو بهمون نشون بده، ما ثبت نداریم (درصورتیکه تا یک ساعت قبلش ثبت داشتنا) ، میگن فقط در صورتی کسر میشه که الان فیش رو نشون بدی، حالا بعد از یک سال فیش پیدا کن

سری شخصی دستگاه و ملحفه و ... هم مثل خیلی جاهای دیگه، جدا حساب میکنن. که خب هزینه لیزر بالاتر میره قیمتی که میگن نمیشه

حتی اگه بگی دیگه نمیام، دلیلشو هم نمیپرسن، یعنی اصلا واسشون مهم نیست که مشتری چه نظری داره و چرا ناراضی هست

مدت جوابدهی دستگاه هم مثل بقیه مراکز هست، معجزه نمیکنن که فکر کنین این زودتر میشه

یک محیط پر سر و صدا و شلوغ و بی نظم. هیچ مزیتی نسبت به بقیه نداره.