2777
2789
عنوان

کنکور

85 بازدید | 4 پست

@gypsophila‍ 

سلام عزیزم شما قبلا توی یکی از تاپیک هایی که من راجب کنکور سوال پرسیده بودم بودین و گویا پزشکی هم قبول شدین داشتم تاپیک هام رو میدیدم یهو دیدم میخواستم اگه بشه و وقت داری ازتون چندتا سوال بپرسم 🙏🏼

سلام عزیزم💗 آره حتما هر سوالی داشتی بپرس خوشحال میشم کمک کنم

راستش من امسال میرم دوازدهم تجربی و قصد دارم برای کنکور ۱۴۰۵ با برنامه و جدی‌تر شروع کنم.

یه ساعت پیش توی همین سایت با یکی از بچه‌هایی  کنکوری راجع‌به منابع و نحوه‌ی درس خوندن صحبت کردم که خیلی راهنماییم کرد

یه پیشنهادی دادن که خواستم حتماً نظر شما رو هم بدونم:

مثلا من قبلا شنبده بودم که دیدن فیلم خوب نیست و زمان بره و اشتباهه ولی ایشون

گفتن فیلم‌های سالیانه‌ی جامع استادها رو ببینم. مثلاً اگر یه استاد شنبه و یکشنبه کلاس زیست داره، منم تو همون روزها فیلم جلسه ۱ و ۲ زیستش رو ببینم، تست نزنم، فقط یادگیری. بعد توی روزهای بعد (مثلاً دوشنبه تا جمعه) فقط تست و تمرین‌های همون مباحث رو کار کنم. برای شیمی هم همین روند رو اجرا کنم، یعنی وقتی زیست یاد می‌گیرم، تست شیمی بزنم و بالعکس.

به نظر شما این روش برای شروع مناسب هست ؟

و اینکه میشه لطفاً بفرمایید خودتون توی دوران کنکور چطوری تست آموزشی می‌زدین؟ مرور و تست زمان‌دار از کی شروع کردین؟ منابع اصلی‌تون چی بود؟

یه سؤال دیگه هم داشتم به نظرتون مشاور گرفتن لازمه؟ قبلاً یه مشاور داشتم ولی چون باید روزانه گزارش کار می‌دادم تمرکزم از درس پرت می‌شد و اذیت می‌شدم. الان حس می‌کنم یه مقدار بهتر می‌فهمم که چطور باید برنامه‌ریزی کنم، ولی مطمئن نیستم که بدون مشاور هم بتونم ادامه بدم یا نه.

خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنین 

کلا هرچی که پیشنهاد و .. دارین رو بهم بگین ممنونتون میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من امسال میرم دوازدهم تجربی و قصد دارم برای کنکور ۱۴۰۵ با برنامه و جدی‌تر شروع کنم.یه ساعت پیش ...

این روش خیلی می‌تونه مفید باشه مخصوصاً برای شروع. چون توی فاز اول یادگیری تمرکزت باید روی فهم دقیق باشه نه فقط تست زدن و اینکه بین دو درس مثل زیست و شیمی جابه‌جا کنی برای تمرین خیلی هوشمندانه‌ست چون باعث می‌شه مغزت خسته نشه و مطالب بهتر تثبیت بشن.

راجع به تست آموزشی هم من خودم وقتی یه فصلو یاد می‌گرفتم همون روز تست آموزشی می‌زدم بدون زمان فقط برای تثبیت و اینکه ببینم کجاها خوب نفهمیدم. توی مرورهای بعدی آروم‌آروم تست زمان‌دار وارد می‌کردم

منابعم

زیست:تک پایه های خیلی سبز به عنوان منبع ۱ آی کیو جامع به عنوان منبع ۲ شیمی:مبتکران برای دهم و یازدهم به عنوان منبع ۱  و شیمی نردبان به عنوان منبع ۲ شیمی جامع آی کیو منبع۳ ریاضی:کتاب های خیلی سبز تک پایه و جامع آیکیو فیزیک:کتاب فیزیک خیلی سبز و برای منبع دوم نشرالگو زمین:مبتکران

ببین اگه حس می‌کنی الان توانایی برنامه‌ریزی و مدیریت داری نیازی به مشاور دائمی نیست.فقط کسی رو داشته باش که هر ماه یه چک کلی باهات بکنه به عنوان یه مشاور ماهانه فکر کنم گزینه ی خوبی برات باشه

و اینکه

۱-ساعت مطالعه رو آروم‌آروم ببر بالا به جای اینکه یه‌دفعه ۱۰ ساعت

۲-خلاصه‌برداری و هایلایت داشته باش برای مرورهای بعدی

۳-شب‌ها حتماً مرور داشته باشی حتی کوتاه

۴-آزمون زیاد بزن چه جامع چه تک درس بذار ترست از آزمون بریزه و مهم تر اینکه تحلیل کن دقیق با تحلیل دقیق آزمون. میفهمی که راهت درسته یا نه.

۵-هروقت هر مبحثیو کامل خوندی برو سراغ تستای کنکورش برای درسی مثل فیزیک بشدت کمک کنندس چون ایده وتیپ سوالا تکرار میشن هرساله برای زیست ایده بهت میده ک چطور باید رفتار کنی سرجلسه شیمی و ریاضی تم ک ببینی دستت میاد سوالای سختش چطورین ک سر جلسه وقت نذاری روشوون  الکی و بتونی گذر کنی ازشون 

۶-موقع زمان جمع بندی تستی از کنکور نذار باقی مونده باشه نهایتا یکی دوتا کنکور رو نگه دار برای شبیه سازی شرایط بزن و ازمون جامع موسسات رو هم کار کن

۷-متن کتاب و زیاد بخون شکلای زیست رو دقیق بررسی کن و براش روتین روزانه بذار

https://t.me/gypsophilaax"👩🏻‍⚕️📚☕"

این روش خیلی می‌تونه مفید باشه مخصوصاً برای شروع. چون توی فاز اول یادگیری تمرکزت باید روی فهم دقیق ب ...

خیلی ازت ممنون که وقت گذاشتی و راهنمایی کردی 🙏🏼❤️