این روش خیلی میتونه مفید باشه مخصوصاً برای شروع. چون توی فاز اول یادگیری تمرکزت باید روی فهم دقیق باشه نه فقط تست زدن و اینکه بین دو درس مثل زیست و شیمی جابهجا کنی برای تمرین خیلی هوشمندانهست چون باعث میشه مغزت خسته نشه و مطالب بهتر تثبیت بشن.
راجع به تست آموزشی هم من خودم وقتی یه فصلو یاد میگرفتم همون روز تست آموزشی میزدم بدون زمان فقط برای تثبیت و اینکه ببینم کجاها خوب نفهمیدم. توی مرورهای بعدی آرومآروم تست زماندار وارد میکردم
منابعم
زیست:تک پایه های خیلی سبز به عنوان منبع ۱ آی کیو جامع به عنوان منبع ۲ شیمی:مبتکران برای دهم و یازدهم به عنوان منبع ۱ و شیمی نردبان به عنوان منبع ۲ شیمی جامع آی کیو منبع۳ ریاضی:کتاب های خیلی سبز تک پایه و جامع آیکیو فیزیک:کتاب فیزیک خیلی سبز و برای منبع دوم نشرالگو زمین:مبتکران
ببین اگه حس میکنی الان توانایی برنامهریزی و مدیریت داری نیازی به مشاور دائمی نیست.فقط کسی رو داشته باش که هر ماه یه چک کلی باهات بکنه به عنوان یه مشاور ماهانه فکر کنم گزینه ی خوبی برات باشه
و اینکه
۱-ساعت مطالعه رو آرومآروم ببر بالا به جای اینکه یهدفعه ۱۰ ساعت
۲-خلاصهبرداری و هایلایت داشته باش برای مرورهای بعدی
۳-شبها حتماً مرور داشته باشی حتی کوتاه
۴-آزمون زیاد بزن چه جامع چه تک درس بذار ترست از آزمون بریزه و مهم تر اینکه تحلیل کن دقیق با تحلیل دقیق آزمون. میفهمی که راهت درسته یا نه.
۵-هروقت هر مبحثیو کامل خوندی برو سراغ تستای کنکورش برای درسی مثل فیزیک بشدت کمک کنندس چون ایده وتیپ سوالا تکرار میشن هرساله برای زیست ایده بهت میده ک چطور باید رفتار کنی سرجلسه شیمی و ریاضی تم ک ببینی دستت میاد سوالای سختش چطورین ک سر جلسه وقت نذاری روشوون الکی و بتونی گذر کنی ازشون
۶-موقع زمان جمع بندی تستی از کنکور نذار باقی مونده باشه نهایتا یکی دوتا کنکور رو نگه دار برای شبیه سازی شرایط بزن و ازمون جامع موسسات رو هم کار کن
۷-متن کتاب و زیاد بخون شکلای زیست رو دقیق بررسی کن و براش روتین روزانه بذار