zane_tanhaye_shab مدیر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6547 عنوان لعنت بهibs | مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 29 پست انقدرررر دل درد دارم و شکمم معذرت میخوام نفخ دارههر قرصیم میخورم بعد یه مدت تولرانس دارویی ایجاد میشه آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬 1404/04/12 | 21:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6547 خیلی بده اکثرا داروی اعصابن من اول مبورین خیلی خوب بود واسم بعد دیگه هیچ تاثیری نداره الان آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6547 اون بخش نفخش خیلی داغونه خیلی مسخرس ک استرس باعث نفخ بشه مثل اینکه هر لحظه مغز پیام استرس دریافت کنه ... موندم چجوری انقدر گاز ساخته میشهدوگانه سوز شدم الان منفجر میشم😂😂😂 آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
parvanehshahin عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 1763 من اول مبورین خیلی خوب بود واسم بعد دیگه هیچ تاثیری نداره الان خب دیگه بدیش اینه بدن مقاوم میشهدردش خیلی بدهبخاطر حرص و جوش و استرسه لعنتیه کاربری دست سه نفره😁
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6547 خب دیگه بدیش اینه بدن مقاوم میشهدردش خیلی بدهبخاطر حرص و جوش و استرسه لعنتیه آره من تو مسافرت مثلا خوبم اصلا هرچیم بخورم چیزیم نمیشه آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
غم_بی_پایان_من عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 6510 تنها راهی ک برات ب ذهنم میرسه ارامش و بیخیال شدنش و تنها استفاده از پروبیوتیک ها ..
parvanehshahin عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 1763 آره من تو مسافرت مثلا خوبم اصلا هرچیم بخورم چیزیم نمیشه دقیقا همه دردا از این استرس و حرص لعنتیه کاربری دست سه نفره😁
parvanehshahin عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 1763 رفتم چندتا تاپیک قبلیتو دیدم هم میتسرم ازدواج نکنم هم نمیتونم درس بخونم کاربری دست سه نفره😁
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 47872 من همه چیقارچلوبیا و نخود و عدسماکارونیماست همخ ابنا الرزن نباید خوری
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6547 رفتم چندتا تاپیک قبلیتو دیدم هم میتسرم ازدواج نکنم هم نمیتونم درس بخونم چند سالته؟ آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6547 همخ ابنا الرزن نباید خوری میخوام نخورم ولی نمیشه ناهار مامانم خیلی این چیزارو میپزه آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 47872 میخوام نخورم ولی نمیشه ناهار مامانم خیلی این چیزارو میپزه خودت جدا درست کندختر من ۲۰ ماهشه اینجوریه اگر رعایت نکنم تغدیشو پدرم درمیاداین بچس گاهی لج میکنه میخوره شما ک میدونی شرایطت رعایت کن تعذیت
parvanehshahin عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 1763 چند سالته؟ 25 چندماه دیگه میشم ۲۶🥲🥲🥲 کاربری دست سه نفره😁
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6547 25 چندماه دیگه میشم ۲۶🥲🥲🥲 تقریبا همسنیم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬