zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6604 عنوان لعنت بهibs 230 بازدید | 29 پست انقدرررر دل درد دارم و شکمم معذرت میخوام نفخ دارههر قرصیم میخورم بعد یه مدت تولرانس دارویی ایجاد میشه آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬 1404/04/12 | 21:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6604 لعنت.بیو ای بی اس رو امتحان کن یه دوره خوردم فقط نتیجه ندیدم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
سبزیی عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 8506 پروبیوتیک هم مصرف کردی ی چیز عصبیه دیگ موقع استرس اینا شدید تر میشه ارامش باشه خیلی بهتر میشه خودش . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
فرنگیسسسسسممم عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 3571 منم دارم کلینیدیوم میخوردم هیییچ فایده ای جز منگی نداشتالان هیچی نمیخورم
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6604 اطلاعی ندارم از این بیماری امیدوارم خوب بشی خیلی بده در عسن اینکه چیزیت نیست خیلی چیزیت هست بعضی وقتا دلم میخواد تک تک موهای سرمو بکنم از دردممنون عزیزم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
غم_بی_پایان_من عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 6534 اگه درمانی باشه برای این بیماری فقط پروبیوتیک ها هستن
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6604 پروبیوتیک هم مصرف کردی ی چیز عصبیه دیگ موقع استرس اینا شدید تر میشه ارامش باشه خیلی بهتر میشه خودش یه دوره مصرف کردم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6604 منم دارم کلینیدیوم میخوردم هیییچ فایده ای جز منگی نداشتالان هیچی نمیخورم منم کلیدنیوم میخورمفقط مواقعی که ناچار باشم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 47784 باید بببینی به چی حساسیت دهری ک اینجوری میشیمثلا دختر من با لبنیات و مشتقات بستنی میوه یخی حتی قند و نباتی اینجوری میشه
فرنگیسسسسسممم عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 3571 منم کلیدنیوم میخورمفقط مواقعی که ناچار باشم تاثیری نداشت واسه من بدتر یبوست میشدم
غم_بی_پایان_من عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 6534 اون بخش نفخش خیلی داغونه خیلی مسخرس ک استرس باعث نفخ بشه مثل اینکه هر لحظه مغز پیام استرس دریافت کنه روده ها گاز میسازن
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6604 باید بببینی به چی حساسیت دهری ک اینجوری میشیمثلا دختر من با لبنیات و مشتقات بستنی میوه یخی حتی قند و ... من همه چیقارچلوبیا و نخود و عدسماکارونیماست آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬