2777
2789

نمیدونم‌گلییی.ولی ی سوال میشه کمکم کنی؟؟عزیزم‌یادت میاد ماهی ک باردار شدی چن بار اقدام‌داشتی و ایا نزدیک تخمک گذاریت بوده؟یا از فرداب پاک شدن پریودت شروع کردی؟میشه بهم بگی اخ میخام اقدام‌کنم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

نمیدونم‌گلییی.ولی ی سوال میشه کمکم کنی؟؟عزیزم‌یادت میاد ماهی ک باردار شدی چن بار اقدام‌داشتی و ایا ن ...

نزدیکای تخمک گذاریم بود سه بار در ماه رابطه محافظت نشده داشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزدیکای تخمک گذاریم بود سه بار در ماه رابطه محافظت نشده داشتم

وای خدا خیرت بده الهییییی.خدا نی نی تو برات نگه داره‌من مشکلم رابطه بود...پس میشه با ۳بار حامله شد؟عزیزم اینم‌میگم ببخشا چن مدت بود اقدام‌بودی؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

وای خدا خیرت بده الهییییی.خدا نی نی تو برات نگه داره‌من مشکلم رابطه بود...پس میشه با ۳بار حامله شد؟ع ...

عزیزم من قصد بارداری نداشتم چون دخترم ۴ سالشه قبلا خیلی دیر حامله میشدم ولی شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد الان زودتر حامله میشم اینم بگم تا یه سال باردارنشی طبیعیه

عزیزم من قصد بارداری نداشتم چون دخترم ۴ سالشه قبلا خیلی دیر حامله میشدم ولی شوهرم واریکوسل داشت عمل ...

وای چقد خوب...گلم راسشو بخای شوهرم‌تورابطه سرده ماهی ی بار رابطه داریم....میخاسم ببینم من بهش بگم ماهی ۳بار میشه باهاش حامله شد ک دیدم بله میشه...هم خونه نمیشه اکثرا سرکاره هم خستس هم ذهنش ب شدت مشغوله مشکلات مالیه.....ولی خب میخام بهش بگم ک نزدیک تخمک گذاری اقدام‌کنبم میشه بچه دارشد...

عزیزم من قصد بارداری نداشتم چون دخترم ۴ سالشه قبلا خیلی دیر حامله میشدم ولی شوهرم واریکوسل داشت عمل ...

حس میکنم ینم داره زیاد میشه شوهرمم داره زیادمیشه و استرس دارم همش ک نکنه تا اخر عمدم بچه دار نشم...من ۲۴صوهرم ۳۴...شما چن سالتونه و شوهرتون چن

وای چقد خوب...گلم راسشو بخای شوهرم‌تورابطه سرده ماهی ی بار رابطه داریم....میخاسم ببینم من بهش بگم ما ...

آره گلم سعی کن ی روز درمیون تو روزای تخمک گذاری اقدام کنی 

آره گلم سعی کن ی روز درمیون تو روزای تخمک گذاری اقدام کنی

خداخیرت بده ازته دلم دعا کردم برا نی نی...توام منو دعا کن بگو فاطمه زودتر باردارشه دیگ افسرده شدم🥲

حس میکنم ینم داره زیاد میشه شوهرمم داره زیادمیشه و استرس دارم همش ک نکنه تا اخر عمدم بچه دار نشم...م ...

من ۲۳ سالمه شوهرم ۲۶ سالشه 

ن گلم بچه دار میشی مطمئن باش پدرشوهرم با ۶۲ سال سن و زن دوم اش ک ۴۰ سالشه بچع دارشدا🤣🤣

خداخیرت بده ازته دلم دعا کردم برا نی نی...توام منو دعا کن بگو فاطمه زودتر باردارشه دیگ افسرده شدم🥲

دعا میکنم عزیزم قربونت برم توام دعا کن خدا بهم یع پسربده

حس میکنم ینم داره زیاد میشه شوهرمم داره زیادمیشه و استرس دارم همش ک نکنه تا اخر عمدم بچه دار نشم...م ...

من ۳۳ شوهرم ۳۹ فعلا قصد بچ دار شدن نداریم یعنی حتی یکبار هم راجع ب بچه باهم حرف نزدیم

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه