dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 عنوان فوبیا 75 بازدید | 14 پست فوبیاتون تو زندگیتون چیه من خودم دریا تو شب دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه 1404/04/12 | 19:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سدات عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2400 خون اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 دلقک و فضای بسته اگه باهاش روب رو بشین چیکار میکنین دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17947 اگه باهاش روب رو بشین چیکار میکنین اگه غش نکنم فرار میکنم در غیر اینصورت قطعا سکته
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 خون ازخونه حیوانم میترسین مثلا قربونی دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
سدات عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2400 ازخونه حیوانم میترسین مثلا قربونی غش میکنم خون خونه چه فرقی دارهبرادرم پاش برید من پایاونو دیدم غش کردم جفتمونو باهم بردن بیمارستان اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 غش میکنم خون خونه چه فرقی دارهبرادرم پاش برید من پایاونو دیدم غش کردم جفتمونو باهم بردن بیمارستان وای این خیلی بده چیکار کردی بهتر بشین دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 عنکبوت و سوسک تو خونه حشره کش همیشه تو خونه داشته باش سوسک فک کنم فوبیای خیلی از خانوماس دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
سدات عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2400 وای این خیلی بده چیکار کردی بهتر بشین کاری نمیشه کرد اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 کاری نمیشه کرد بافوبیا نمیشه مقابله کرد من ی رفیق داشتم فوبیاش کثیفی بود بچه ها تو کارگاه اذیتش میکردن اخرش باچاقو یکیشونو زد دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 الان عین اب خوردن شده برامون ازبس دردامون زیاده و عادی شده دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 بچه بودیم فوبیامون امپول بود دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 اگه غش نکنم فرار میکنم در غیر اینصورت قطعا سکته دور ازجون من اگه شب برم دریا همش توهم میزنم کالان میفتم ته دریا خداروشکر یبار اتفاق افتاده برام دیگه نرفتم دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه