2777
2789
عنوان

چیکار کنم اطلاعاتم بره بالا🥲😭😭

346 بازدید | 33 پست

نمیتونم راجب میایل مختلف نظر بدم همش نطر خاصی ندارم 

هرچی میدونم از فضای مجازیه 

چیکار کنم اطلاعاتم بره بالا جدی 

دیشب داشتم با یکی حرف میزدم و واقعا حس بدی گرفتم که اطلاعاتم کمه

چند سالته عزیزم؟ دانشگاه میری؟

به چه چیزایی علاقه داری؟ مثلا فلسفه، ریاضی، هنر چی؟

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

تا حرف نزنی و تبادل فکر نکنی فایده نداره

همینجا خیلی عالیه فکر کن جایی هسی و تبادل نظر کن تا ایرادات گرفته بشه اما اخرش باید در واقعیت قرار بگیری

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته عزیزم؟ دانشگاه میری؟به چه چیزایی علاقه داری؟ مثلا فلسفه، ریاضی، هنر چی؟

۲۵ سالمه دانشجو ام 

ب چیب خاصی علاقه ندارم دوس داشتم کنجکاو باشم 

هنر دوس دارم فقط ولی استعدادی ندارم 

حتی تو رشته خودمم حس میکنم بی سوادم😭

فقط میام فضا مجازی چرت و پرت دنبال میکنم

تو اینستاا زیاد برو اطلاعات عمومیت میره بالا

اتفاقا اینستا اطلاعاتش خیلی سطحی و به درد نخوره

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بهترین روش فقط مطالعه است به خصوص حیطه علوم انسانی که با ویدیو و فیلم نمیتونی با دیدگاه های مختلف علمی اشنا شی

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫