2777
2789
خیلی باهاش صمیمیم ولی الان خودم تنها تو ی خانواده پر جمعیت از اون ورم شب باید پیش نامزدم بخابم حالام ...

اینا همه خاطره میشه استرس نداشته باش . شوهر انقد پرو بود روز اول نامزدیمون وقتی همه رفتن منو صدام کرد گفت بیا رفتم پیشش سریع لبامو بوسید بعد دستمو گرفته بود میزاشت اونجاش🤣🤣 . من ۱۵ سالم بود ازدواجمونم سنتی بود . دیگ خودت سطح استرس منو بسنج اونموقع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم 21ن خیلی مهربون و دلش برام میسوزه فهمید استرس دارم رفت بیرون😂

چه پسر گلیه . منو تصور کن یه بچه ۱۵ ساله با یه شوهر ۲۴ سالع خیلیم خشن و پسشم میزدم دعوا میشد باید حتما اجازه میدادم هرکار دلش میخاد بکنه .. ولی الان خداروشکر دیگ من بهش زور میگم اونم میگه چشم😌

نجات پیدا کردی😂

خخخخ . باورت نمیشه یه شب قبل عروسی اومده منو برده خونشون واسه کارای خاک برسری هرچی بهش میگفتم فردا شب هر غلطی دلت خاس بکن به گوشش نمیرفت .. رابطه هامونم بیشتر با گریه های من و عذاب وجدانم بود فک میکردم به بابام خیانت کردم . ولی تو اگه اجازه بهش دادی دیگ واسه خودت زهرش نکن لذت ببر