2777
2789
عنوان

شوهرم چه بی ادبه🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 37 پست
خب حق داره ادکلنی که همراه با اینهمه چیز میز 800بشه معلومه موندگاری نداره دیگه یدونه بخر با کیفیت بخ ...

اره خودم برام یه درس عبرتی شد

یه چی بگیرم ولی خوبشو بگیرم

یا هیچی نگیرم ولی به وقتش پول داشتم یه چیز برند و اصلشو بگیرم 

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دل ندارممم

ولش کن اهمیت نده دیگه چیزی واسش نگیر تولدی چیزی هم شد یه تبریک خشک و خالی بگو خودش به زبون اومد بگو من که هرچی بخرم‌بی کیفیته دیگه به چه دردت میخوره بخرم

نه والا نداری😂بنظرت میدادیش ی ادکلن خوب بهتر نبود؟

اره دقیقا بهتر بود

۸۰۰ تومنو اگه یه تیشرت میکرفتم بخدا بهتر بود

ولش کن اهمیت نده دیگه چیزی واسش نگیر تولدی چیزی هم شد یه تبریک خشک و خالی بگو خودش به زبون اومد بگو ...

من اصلا اینطوری نیستم نسبت به مناسبت ها بی تفاوت باشم

باز دوباره خر میشم هر چی پس انداز دارمو خرج شوهرم میکنم 

چون همش میگم دنیا دوروزه ارزش نداره

اسی خب تو باید به فکر کیفیت میبودی نه کمیت 

مثل با همون 800 تومن یه کیف پول چرم میگرفتی به نظرت خوب بود و خوشحال میشد یا اینکه رفتی چند تا چیز بی کیفیت خریدی که ببخشید همسرت برگرده بگه بنجولن؟

اتفاقا اصلااا به نظرم فکر اتقصادی نداری🤐

اسی خب تو باید به فکر کیفیت میبودی نه کمیت مثل با همون 800 تومن یه کیف پول چرم میگرفتی به نظرت خوب ب ...

اره برگشت گفت بنجولن 

دقیقا راست کیگی ازین به بعد نه برای شوهرم برای هر کی خواستم هدیه بگیرم یه چیز میگیرم ولی عالیشو میگیرم