2777
2789
تاریخ خیلی دست خورده شده چون فاتحان اونا رو نوشتن و ب سود خودشون گفتنه

یه چیزایی قابل تحریف نیست

از زنهای متاهل سایت که با پسرهای داغون و مشنگ سایت فاز عشق و عاشقی برداشتن متنفرم خاک تو سرتون خااااااااک🤢

چون همه کتابای تاریخی مختص دانشجوهای اون رشته اس به تورم و خیلی قلمبه سلمبه اس مثلا هو صفحه اول اسم ...

من حال نمیکنم باهاشون.چیز یادگرفتنی زیاد داره ولی در واقع چیزی واسه یادگرفتن نداره😅

سلام خدافز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راجب کره شمالی حالا چی میدونی.بنیانگذارش میدونی جومونگ بوده😄

اصلا اینطور نیست 

از زنهای متاهل سایت که با پسرهای داغون و مشنگ سایت فاز عشق و عاشقی برداشتن متنفرم خاک تو سرتون خااااااااک🤢

راجب کره شمالی حالا چی میدونی.بنیانگذارش میدونی جومونگ بوده😄

کره بعد جنگ جهانی دوم وشکست ژاپن بین امریکا و شوروی تقسیم شد وکره شمالی به شوروی رسید و رهبرش کیم شد 

واقعا😐یعنی کره دست نشونده روسیه اس

بله 

وگرنه کره که تا صد سال پیش جنوبی شمالی نبود ،

حضور ذهن ندارماما از داستایفسکیاین یادمهدر آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به ...

ی کتابی داره شبهای روشن.من فیلم اش و دیدم ایرانی شو دیدیه؟خیلی خوبه

سلام خدافز

عمه کوچیکه ی من اهل کتابه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

ی کتابی داره شبهای روشن.من فیلم اش و دیدم ایرانی شو دیدیه؟خیلی خوبه

نه والا کتابش خیلی قشنگ بود یکم کلیشه ای بود ولی انقد قلمش قشنگ بود این  ضعف و می‌پوشوند

وزن اولیه 79.هدف اول 75✅️.هدف دوم70✅️هدف سوم67✅️هدف چهارم 64.هدف آخر 60