خیلی وقته منتظرم ، ناشکری نمیکنم ولی دلم پر میزنه واسه بچه ، دیشب هیئت بودم اکثرا با بچه اومده بودن من بغلم خالی بود ، خیلی دلم گرفته ، چجوری خانوما به راحتی باردار میشن سه ماهه هرماه دارم داروی تخمک گذاری میخورم ولی پریود میشم ، دوتا بچه سقط کردم یکی سه ماهگی ایست قلبی کرد یکی هم قلبش تشکیل نشد ، خدا میدونه چقد واسه اولین بچم گریه کردم چون خیلی سال منتظرش بودم ولی خدا نخواست ب دنیا بیاد ، حتی کلی سیسمونی گرفتیم براش………. خدایا چیزی نمیتونم بگم فقط میگم شکرت ………….دعا کنید برام ، واقعا دلم میخواد بچه داشته باشیم
منم دیر باردار شدم و الان که پسرم ۴ سالشه فهمیدم اگر اون موقع ها که میخواستم حامله میشدم واقعا نمیتونستم از پس این مسیولیت سنگین بربیام پس بزور از خدا نخواه برو فعلا مجردی عشق کن تا وقتش بشه خدا خودش دریغ نمیکنه ازت ، من کلی دارو میخوردم ولی دفعه آخر دارو هام گرون شد و شوهرم نتونست بخره دقیقادو ماه بعدش بدون دارو حامله شدم خخخخ
من ۵ماه بعد ازدواج بچه دار شدم اینو نمیگم که دلت بسوزه ویا... میییییگم چون هرررر وقت یادش می افتم حس ...
ان شاالله خدا واست حفظش کنه ،میدونم چقد حس قشنگه من سه ماه ک باردار بودم اصلا روزها خیلی برام قشنگ شده بود ، صبح ها ک از خواب بیدار میشدم میگفتم خداروشکر واقعا باردارم و خواب نیستم ، هرروز و هر ساعت خداروشکر میکردم واسه داشتنش ولی خب نشد ک بمونه …..
ممنون عزیزم از دعای قشنگت ، لطفا همه ی کسایی ک منتظرن رو دعا کنید ، چشم ان شاالله ک باردار شدم حتما اطلاع میدم ، برام دعا کنید
عزیزم شما تخمکت یا اسپرم همسرت یه مشکلی داره که جنین توی هفته ی پایین سقط میشه. باید کیفیت تخمک و اسپرم رو ببرید بالا. باید بدن خودت رو هم آماده بارداری بکنی.
من یه بچه دارم و دلم واقعا یکی یا دو تا بچه ی دیگه میخواد. اما الان امکان بچه دار شدن ندارم. هیچ وقت فکر نمیکردم وقتی کسی رو با نوزاد ببینم دلم پر بکشه. ولی الان توی این شرایطم. متوجه حالت میشم و حق میدم بهت.
مشکل ایمنی و انعقادی رو از چه طریقی میشه تشخیص دادمن فقط سونوگرافی فولیکول رفتم هرماه و همسرم ازمایش ...
من چون دوتا سقط داشتم ، رفتم و آزمایشات کلی سقط مکرر رو دادم ، البته بعد از اولین سقطم ب دکتر گفتم بنویس گفت نیاز نیست ولی ای کاش میرفتم میدادم تا دوباره سقط نکنم