2777
2789
عنوان

کیا خیلی وقته منتظر بچه هستن

367 بازدید | 30 پست

خیلی وقته منتظرم ، ناشکری نمیکنم ولی دلم پر میزنه واسه بچه ، دیشب هیئت بودم اکثرا با بچه اومده بودن من بغلم خالی بود ، خیلی دلم گرفته ، چجوری خانوما به راحتی باردار میشن سه ماهه هرماه دارم داروی تخمک گذاری میخورم ولی پریود میشم ، دوتا بچه سقط کردم یکی سه ماهگی ایست قلبی کرد یکی هم قلبش تشکیل نشد ، خدا میدونه چقد واسه اولین بچم گریه کردم چون خیلی سال منتظرش بودم ولی خدا نخواست ب دنیا بیاد ، حتی کلی سیسمونی گرفتیم براش………. خدایا چیزی نمیتونم بگم فقط میگم شکرت ………….دعا کنید برام ، واقعا دلم میخواد بچه داشته باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم به زودی مامان بشی ❤️🫂منم سه ساله منتظرم ولی دیگه فعلا زیاد پیگیرش نیستممنم عاشق بچه بودم.. ...

واقعا چطور میشه بهش فکر نکرد ، من به خاطر مشکل ایمنی و انعقادیم باید همش قرص مصرف کنم ک اگه یهو باردار شدم خدایی نکرده سقط نشه ، بعد هرماه ک پریود میشم میگم دگ قرص نمیخورم ولی بازم دلم نمیاد 

من ۵ماه بعد ازدواج بچه دار شدم 

اینو نمیگم که دلت بسوزه ویا... 

میییییگم چون هرررر وقت یادش می افتم حس خوبی داره برام حتی الان 

باهمین حس خیلی خوب همین الان از خدا خواستم دامن پر مهرت و سبز کنه وچشماتو منور کنه به میوه دلت عزیزم به حق امام حسین«ع»به زودی زود دامنت سبز میشه 💞 

اون روز که اومدی شادیتو به اشتراک بزاری عشقباران حتما تگ‌کن 💛✨

واقعا چطور میشه بهش فکر نکرد ، من به خاطر مشکل ایمنی و انعقادیم باید همش قرص مصرف کنم ک اگه یهو بارد ...

مشکل ایمنی و انعقادی رو از چه طریقی میشه تشخیص داد

من فقط سونوگرافی فولیکول رفتم هرماه و همسرم ازمایش اسپرم داده.

از ته دلم برات دعا کردم عزیزم

می فهمم چقدرررر سخته بچه بخوای و خدا نده

تازه دو تا سقط هم داشته باشی که خیلی سخت تر

من ۳ ماه منتظر موندم که باردار بشم واقعا سخت بود

اینکه آماده بچه دار شدن باشی ولی خدا نده

خیلی سخته

از خدا برات صبر میخوام و فرزند صالح❤🥺

منم دیر باردار شدم و الان که پسرم ۴ سالشه فهمیدم اگر اون موقع ها که میخواستم حامله میشدم واقعا نمی‌تونستم از پس این مسیولیت سنگین بربیام پس بزور از خدا نخواه برو فعلا مجردی عشق کن تا وقتش بشه خدا خودش دریغ نمیکنه ازت ، من کلی دارو می‌خوردم ولی دفعه آخر دارو هام گرون شد و شوهرم نتونست بخره دقیقادو  ماه بعدش بدون دارو حامله شدم خخخخ

من ۵ماه بعد ازدواج بچه دار شدم اینو نمیگم که دلت بسوزه ویا... میییییگم چون هرررر وقت یادش می افتم حس ...

ان شاالله خدا واست حفظش کنه ،میدونم چقد حس قشنگه من سه ماه ک باردار بودم اصلا روزها خیلی برام قشنگ شده بود ، صبح ها ک از خواب بیدار میشدم میگفتم خداروشکر واقعا باردارم و خواب نیستم ، هرروز و هر ساعت خداروشکر میکردم واسه داشتنش ولی خب نشد ک بمونه ….. 

ممنون عزیزم از دعای قشنگت ، لطفا همه ی کسایی ک منتظرن رو دعا کنید ، چشم ان شاالله ک باردار شدم حتما اطلاع میدم ، برام دعا کنید 

ان شالله حاجتتو امسال بگیری دلت شاد بشه من همیشه برای همه اونا که میخوان دعا میکنم

خدا به خودم دوتا خداخواسته داد اذیت شدم خیلی چون کمکی نداشتم شرایطم سخت بود 

امتحان هرکسی متفاوته به خدا اعتماد کن ❤️

دلتنگ خودمم 

عزیزم شما تخمکت یا اسپرم همسرت یه مشکلی داره که جنین توی هفته ی پایین سقط میشه. باید کیفیت تخمک و اسپرم رو ببرید بالا. باید بدن خودت رو هم آماده بارداری بکنی.

من یه بچه دارم و دلم واقعا یکی یا دو تا بچه ی دیگه میخواد. اما الان امکان بچه دار شدن ندارم. هیچ وقت فکر نمیکردم وقتی کسی رو با نوزاد ببینم دلم پر بکشه. ولی الان توی این شرایطم. متوجه حالت میشم و حق میدم بهت.

مشکل ایمنی و انعقادی رو از چه طریقی میشه تشخیص دادمن فقط سونوگرافی فولیکول رفتم هرماه و همسرم ازمایش ...

من چون دوتا سقط داشتم ، رفتم و آزمایشات کلی سقط مکرر رو دادم ، البته بعد از اولین سقطم ب دکتر گفتم بنویس گفت نیاز نیست ولی ای کاش میرفتم میدادم تا دوباره سقط نکنم