2777
2789
عنوان

حالت بعد از طلاق چطوری بود

108 بازدید | 7 پست

من یکی از دوستام عصبی حرصی ناراحت اصلا با داد گریه میکرد موهاشو میکشید میگفت همش تقصیر خودشه که زود شوهر کرد و فلان اصلا وقتی عصبی میشه دستاش میلرزه دیگه نمیتونم برم خونشون اصلا این صحنه هارو میبینم عصبی میشم حال خودم بدتر میشه خدایی جدای اون اروم هم نمیشه میگه متنفرم اسمش تو شناسمش باشه اصلا اشتها نداره غذا که نمیخوره ۶ ماه گذشت ولی همش بدتر میشه باباش نتونست طاقت بیاره رفته روستا که این وعض دخترشو نبینه مادرش هم هر روز گریه میکنه 

شوهرش خیانت کرد دختره عاشقش و شیفتش بود اصلا هم شوکس هم احساس کبود میکنه همش میخواد خودکشی کنه 

بیخود به خاطر یک آدم بی ارزش خودشو اذیت می‌کنه

از صفر شروع کنه،،،چی شده مگه 

ی آدم کثیف از زندگیش رفته

خودشو جمع کنه چخبره مگه

من عابد دلتنگم یا زاهد دلسنگ؟هرروز نقابی زده ام پشت نقابی...‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخود به خاطر یک آدم بی ارزش خودشو اذیت می‌کنهاز صفر شروع کنه،،،چی شده مگه ی آدم کثیف از زندگیش رفته ...

همه اینارو گفتم میگه زهرا تو نمیفهمی حاله من احساسا منو میگه من قلبم خوردهه خوررررد

همه اینارو گفتم میگه زهرا تو نمیفهمی حاله من احساسا منو میگه من قلبم خوردهه خوررررد

دقیقا آدم خورد میشه  قلب آدم تیکه تیکه میشه   مخصوصا اگ علاقه ای باشه اون وسط    فقط میدونم بجز خدا بعدشم خودِ آدم هیشکی نمیتونه آروم کنه آدمو

سلام.باید روحیشو عوض کنید با چیزا متنوع شاد و مشغول کاری هدفی چیزی شه

اصلا نمیاد بیرون چندبار رفتم خونشون ببرمش بیرون وسیله خریدم بردم کیک اصلا جشن گرفتم کفت یبار دیگه سرو صدا کنم پارم میکنه میگه سکوت کنین صدای هیچ کسی درنیاد میخوام تو فکرای خودم غرق بشم