2777
2789
عنوان

شارژمفتی

273 بازدید | 19 پست

بچه هاامروزدوتومن خودبه خودبه خط ایرانسلم ش ارژاومدمیخواستم بدونم میشه فهمیدازکجاشارژاومده.اصلادلم راضی نیس همین طوری استفاده کنم.شایدیه بنده خدایی اشتباهی زده اگه میشه فهمیدلطفاکمکم کنید

💕منم خدایی دارم که آن بالاست💕
منم ی بار واسه یکی اشتباه شار ژ پنج تومنی گرفتم😐 نه خب دیگه اتفاقیه افتاده عیب نداره خودت که نخواس ...

پس نمیشه فهمیدکی فرستاده

💕منم خدایی دارم که آن بالاست💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا تو این چند روز واسه کارت من و شوهرمم نزدیک 50تومن پول ریخته شده اونم برا هر سه تا کارت عابرمون!! 🤔🙄😯

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

من یه بار شماره اخرمو اشتباه زدم ش برا یکی دیگه دیگه رفت زنگ زدم بهش اونم گفت تو روستا هستم الان مغازه باز نیست فردا براتون میریزم.فرداش فرستاد.

گدا نیستم اخه شار ژ ده تومنی بود😇

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
والا تو این چند روز واسه کارت من و شوهرمم نزدیک 50تومن پول ریخته شده اونم برا هر سه تا کارت عابرمون! ...

سهام عدالتتون نیست؟؟اخه برامامانم هم ریخته بودن فهمید سهام عدالت.

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
سهام عدالتتون نیست؟؟اخه برامامانم هم ریخته بودن فهمید سهام عدالت.

سهاممون رو قبلا ریخته بودن 😐

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶