2777
2789
عنوان

هستین رژیم بگیریم

278 بازدید | 46 پست

بچه ها من قدم۱۵۸وزنم ۶۸اضافه وزن دارپ میخوام۵۵کیلو شم کی میاد باهم رژیم بگیریم قدو وزنشو بگه و میخواد چقد لاغرکنه باهم شروع کنبم اینجوری میتونیم به هم انگیزه بدیم

70کیلو

156قد‌

اره اره منم می‌خوام 

خواستی آیدی بدیم بجای حرف بزنیم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دو روزه شروع کردم رژیم چی میخوای بگیری

نمیدونمممم من یکم سختمه رژیم گرفتن یکم گشنه بمونم دیوونه میشم واسه همین گفتم چن نفری بگیریم رقابتی باشه شاید تونستم بگیرم😂😂😂

برای افزایش وزن هم کسی هست 🥲

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

نمیدونمممم من یکم سختمه رژیم گرفتن یکم گشنه بمونم دیوونه میشم واسه همین گفتم چن نفری بگیریم رقابتی ب ...

منم واقعا به مرز جنون رسیدم دو روزه . من رژیم ترک ناهار رو گرفتم

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

من ۱۶۴ و ۶۸

بارها رژیم گرفتم ولی برگشت. خسته شدم. حالم از خودم بهم‌میخوره. رون هام بزرگه رو اعصابمه... میخوام با چاقو ببرم خلاص شم

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من ۱۶۴ و ۶۸بارها رژیم گرفتم ولی برگشت. خسته شدم. حالم از خودم بهم‌میخوره. رون هام بزرگه رو اعصابمه.. ...

وای منم رون هام خیلی بزرگه خاله هام اینجورین منم اندامم عین اوناس