2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

628 بازدید | 43 پست

خواهر شوهرم رفته کورتاژ. 

زنگ زدم میگم بیا من میرم وایمیسم پیشش میگه نه تو سوپ بذار کاچی بذار هیچ نمیگه شاید تو خونه نداشته باشم چیزی یا بلذ نباشم 19 سالمه .

دیگه 50 سالم نیست ک چه توقعاتی دارنا.

چون وسایلاشم ندارم . خستم شدم از دستشون چون ده روزه اینجاست خواهر شوهرم بچه کوچیکم داره نمیذاره بخوابیم بس ک صدا میده هفت صبح جیغ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن تعارف نباید میکردی

همینکه بچشو نگهمیداری بسه

بعدم کورتاژ بیس چارساعت بستریه ، چخبره ۱۰روز 

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

خب نداری زنگ بزن شوهرت بخره 

بلد نیستی خب از مامانت بپرس یا مادرشوهرت

یکم باهم مهربون باشید😐

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

وا بگو بلد نیستم دیگه خودتون بیاید بپزید 

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

اصن تعارف نباید میکردیهمینکه بچشو نگهمیداری بسهبعدم کورتاژ بیس چارساعت بستریه ، چخبره ۱۰روز

نه با دمنوش انداخت خودش  ده‌ روز اومد خونه مادر شوهرم بعد حالش بد شد رفتن گفتن مونده تیکه هاش کورتاژ کردن . 

کاچی وسوپ که وسایل آنچنانی نمیخواد بلد هم نیستی بپرس ازشون.تو بیمارستان هم نری واست بهتره اونجا خیلی آلودست وباید چندین ساعت روصندلی بشینی.بچشم تحمل کن هر چند سخته چون اینم دوسه روز بیمارستان باشه واسه دوسه روز خودتو آدم بده نکن

نه با دمنوش انداخت خودش ده‌ روز اومد خونه مادر شوهرم بعد حالش بد شد رفتن گفتن مونده تیکه هاش کورتاژ ...

دیگه تحویلشون نگیر ،بخدا محبت زیادی وظیفه میشه

نگو بیام و اینا ، خاهرمادرش ک هستن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

تقصیر خودته چرا میگی بیا منو برم همراه وایسم .تماس کوتاه بگیر حالشو بپرس قطع کن

اره واقعا خاک تو سرم خواستم تعارف بزنم خوب اونم قبول نکرد ولی یکار دیگه انداخت سرم سوپ درست کردن کار نداره وسیلع هاشو ندرم بهشم گفتم ندارم گفت برو بخر ما غروب میایم یا تو این ده روز 9 صبح منو بیدار میکرد ک پاشو کاچی بذار حالمو بد کرده اخ