2777
2789
عنوان

برادرشوهرم

270 بازدید | 20 پست

هردفغه که میادشهرمون قبل ازین که دعوتشون کنم هی میگه کی بیایم شام بهمون بدی الانم که دهه محرمه میگه فرداظهربرامون چلوگوشت بزارتابیاییم من تاساعت ۱۲شب خونه مادرش که سقاخونه داره پذیرایی میکنم واستکان میشورم وبایه بچه شیرخواره..اصلا حالیش نمیشه برام زحمته تواین شرایط .شوهرمم درک نمیکنه ومیگه برادرمه گوشت گردن بزار تابیان خودمم ازپسشون برنمیام وسروزبون ندارم حالیشون کنم وروم نمیشه راستش .میدونم بایددعوت کنم ولی تواین شرایط !؟اونم چیزی که دوس داره بنظرم شوخیشم بده 

نه عزیزم بایدی نیست،

اول بچت مهمه ، حوصله داری  میری کمک مادرشوهرت استکان بشوری

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا همون حبیب خداست شما شبی که فرداش مهمون داری نرو کمک دوما غذایی که خواستن چیز ساده ای هستطرز پختش رو میگم. از طرفی اینمی جور شوخیه که بعضی خانوادها دارن که مثلا کی فلان غذا رو میپزی برا ما و ناراحتی نداره. همسرت رو بکار بکش و بچهرو بده نگه داره تابکارات برسی. به این دلایل خودتو ناراحا نکن عروسخانم گل 

کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

خوب برنامه باید بچینی شب هیات نری و ناهاری برای اونها تدارک ببینید دلخوری شوهر و برادر زندگی ت رو از ...

من نمیخوام ناراحتی به باربیارم وشوهرمو ناراحت کنم وبرادرش رو دلخور امشب براشون توضیح میدم که اگه میخوایدتشریف بیارین من شب نمیمونم خونه مادرش برای پذیرایی ومیرم خونه خودم که نهاربپزم واسشون بهترنیست؟

نظر اون کاربر خیلی خوب بود که گفت بگو فعلا در خدمت مهمانان امام حسینم انشالله در فرصت بهتر 

و یا اینکه به شوهرت بگو کمک کنه بچه رو قشنگ نگه داری کنه تو بتونی کارا رو انجام بدی 

و یا اینکه به شوهرت بگو غذا از بیرون سفارش بده

اولا همون حبیب خداست شما شبی که فرداش مهمون داری نرو کمک دوما غذایی که خواستن چیز ساده ای هستطرز پخت ...

درسته که مهمون حبیب خداست ولی اول این که خودت دعوت کنید نه اینکه زور چاپون کنند خودشونو بعد هم کدوم حبیب خدا اجازه داره برا میزبان تعیین تکلیف کنه ،سوم چلو گوشت اتفاقا غذای پر خرج پور زحمتی هست 

اولا همون حبیب خداست شما شبی که فرداش مهمون داری نرو کمک دوما غذایی که خواستن چیز ساده ای هستطرز پخت ...

بله نظرتون روی چشمام درکل ادم شوخیه برادرش به نظرم امشب میرم خونمون که غذای فردارواماده کنم ونمیمونم کمک مادرش .میدونی من سالی یکبارم نمرم تهران که دعوتم کنن اگه هم رفتم یک وعده ازبیرون برام غذا سفارش دادن اما انها سالی دوالی سه مرتبه میان ومن بایدشام بدم ولی عیبی نداره ازیک چیزناراحتم اینکه ازم سواستفاده بشه چون خیلی ساده وبی زبونم