2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیییییلی خونگرمن 

من یه روز رفتم اونجا، تا میفهمیدن کرمانی نیستم دعوتم می‌کردن برم خونشون😂

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

استان بزرگیه 

خودش شهر کرمان خیلی خوبه از آب هوایی خنک امکاناتش خوبه 

شهرای دیگش نمیتونم دقیق بگم چون خودم اهل یکی از شهراش هستم. 

شهرهای شمالیش گمونم رفسنجون بهتر باشه 

ما هم ک سمت جنوب هستیم شهرمنم خوبه بدک نیس

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

شهر سیرجانش از خود کرمانیا پولدارترن و فرصت های شغلی بیشتری دارهمردم خونگرمی داره اما متاسفانه پر شد ...

امکاناتش در چه حده؟ شهر قشنگیه؟ کسی که اونجا دانشجو باشه براش تفریح و اینا عست؟ مردمش سخت گیر و مذهبین؟

اگر این چیزا رو در مورد شهر کرمان میدونی ممنون میشم بگی

اره خوبه خودت کدوم شهری

من نمیخوام بیام اونجا خودم اردبیلم یکی از دوستا قدیمیم شنیدم رفته دانشگاه کرمان یهو کنجکاو شدم چجور شهریه اصلا اون سمت نیومدم 😂

من نمیخوام بیام اونجا خودم اردبیلم یکی از دوستا قدیمیم شنیدم رفته دانشگاه کرمان یهو کنجکاو شدم چجور ...

اهان شهر کرمان آرومه خوبه 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز