2777
2789
عنوان

خرید واسه نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 41 پست

بچه ها، من فکر میکنم خیلی از چیزا رو نباید گرفت، مخصوصا وقتی مستاجر هستی.

عکس سیسمونیا رو تو اینستا میبینم، انگار قراره قحطی بشه، تا ده سالگی لباس و کفش خریدن!!! صندلی غذا، کلی اسباب بازی، استخر توپ،... اصلا ی چیزایی که ضرورت نداره... خب بچه از اول اینهمه اسباب بازی ببینه که دیگه براش عادی میشه.

بنظرم لباس بخر اونم تا ۵-۶ ماهگی که بعدا متناسب با سایز بچه خرید کنی.

لوازم بهداشتی و شوینده

شیشه شیر و پستانک

لوازم خواب، یعنی سرویس خواب دم دستی و اگر تخت میگیری روتختی

من ماشین کهنه شور هم خریدم برای شستشوی جداگانه لباساش ولی بعضی از ماشینای ال جی شنیدم محفظه لباس نوزاد داره

تعدادی اسباب بازی متناسب تا ۶ ماهگی

ساک وسایل

پد تعویض

کالسکه و کریر هم خریدم

تخت و کمد و ویترین

فعلا چیز بیشتری یادم نمیاد

منکه بارداری اولم بود تا روز اخر همه کارایه اتاق پسرمم خودم انجام دادم راحت بودم زیادم وزن اضافه نک ...

چه خوب منم الان زیاد اضاف نکردم فقط دو کیلو تو چهار ماه

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها، من فکر میکنم خیلی از چیزا رو نباید گرفت، مخصوصا وقتی مستاجر هستی. عکس سیسمونیا رو تو اینستا ...

اره واقعا اینا فقط واسه کلاس دیگه نمیدونن چیکار کنن بنظرم لازم همین چیزاست ک گرفتی 

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
اره منم میگم ادم الان تا سبک باید خرید کنه تازه من الان هم دکتر گفته زیادی راه نرو چه برسه به نه ماه ...

چند پیج از اینستا بود که بیشتر وسایلو از اونجا گرفتم. قیمتاشونم مناسب بود

چند پیج از اینستا بود که بیشتر وسایلو از اونجا گرفتم. قیمتاشونم مناسب بود

اها

منکه بارداری اولم بود تا روز اخر همه کارایه اتاق پسرمم خودم انجام دادم راحت بودم زیادم وزن اضافه نک ...

منم کلا ۹ کیلو اضاف کردم که اونم فقط شکمه، ولی لگن درد شدید دارم که نمیتونم به راحتی راه برم

چه خوب منم الان زیاد اضاف نکردم فقط دو کیلو تو چهار ماه

من تا 6 ماه ویار شدید داشتم فقط 1 کیلو اضافه کردم بعدشم تا 9 کیلو اضافه شد کلا ولی خیلی تنبل شده بودم و الانم هسدم 😂چون شیش ماه اول سرمو نمیتونستم از رو بالشت بلند کنم 

صبا از رو تخت بلند میشدم میومدم رو مبل دراز میکشیدم فیلم ترکی نگاه میکردم تاااا شب که دو باره برم بخوابم بعضی وقتام با لپ تاپ توهمون تخت نگاه میکردم 

زخم بستر نگرفتم شانس اوردم 😂

ولی شما سعی کن پیاده روی حتما داشته باشی از همین اول که مث من اینقد تنبل نشی

اره واقعا اینا فقط واسه کلاس دیگه نمیدونن چیکار کنن بنظرم لازم همین چیزاست ک گرفتی 

ایشالا که بسلامتی خریداتو انجام بدی ولی تا سبک هستی و‌تا ماه هفتم سعی کن تکمیل کنی. بعدش سنگین میشی

منم کلا ۹ کیلو اضاف کردم که اونم فقط شکمه، ولی لگن درد شدید دارم که نمیتونم به راحتی راه برم

منم ماه 8 و 9 شبا یه رگ تو کمرم میگرفت تا خم زانو پای راستم جوری که نمیتونستم تکون بخورم کلی شوهرم ماساژ میداد تا بتونم بلند شم برم دسشوری 

کلا 9 کیلو که زیاد کردم همون شیکمم بود و ورم تو پاهامو دستام که ورمم بعد زایمان کلا خوابید 

ولی خب چون از نقطه تعادل ،بدن خارج میشه باعث این کمر دردا میشه خیلی فشار میاد رو مهره ها 

من تا 6 ماه ویار شدید داشتم فقط 1 کیلو اضافه کردم بعدشم تا 9 کیلو اضافه شد کلا ولی خیلی تنبل شده بود ...

اره منم خیلی جلو خودمو میگیرم

ایشالا که بسلامتی خریداتو انجام بدی ولی تا سبک هستی و‌تا ماه هفتم سعی کن تکمیل کنی. بعدش سنگین میشی

مرسی عزیزم انشاالله