2777
2789
عنوان

چکار کنم

104 بازدید | 18 پست

یه دختر ۹ ساله دارم یه سره گوشیمو میگیره بازی میکنه  اصلا بهم نمیدش به شوهرمم میگم یه گوشی براش بگیر انقدر مال منو نگیره میگه گوشی میخا چیکار پول ندارم دادو بیداد میکنه الانم دعواش کرد گفت حق نداری گوشی دستت بگیری اونم بغ  کرد یه گوشه عذاب وجدان گرفتم ،خوب اخه هیچ بهم نمیدش کسی هم زنگم بزنه قطعش میکنه نمیدونم چکار کنم بخدا هرروز سر گوشی دعوامونه شوهرمم کارش خوبه ولی من هیچ پولی ازش نمیبینم نه بازاری نه خریدی نه چیزی میگم گوشی بگیر عین زن سطلیطه ها میزاره ابروریزی تو خونه 

سلام دوستان.

نیت چله یاسین به نیت حضرت زهرا برای حل شدن مشکل بزرگ دارم. کمک کنید ۴۰ نفر به نیت من هدیه به حضرت زهرا برای اجابت حاجتم بخونیدازتون خواهش میکنم.خدا برکت و شادی و سلامتی به زندگیتون بده.

هرکس میخونه بهم بگه ممنون میشم

چندساله گرفتاریم و حل نمیشه دیگه واقعا خسته شدیم به هردری میزنیم باز نمیشه😔.انشالله که با دعای شما باز بشه این گره 

Mayy

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نبايد اينطوري باشه كه به گوشي علاقه پيدا كنه اگه نه سالشه بذارش بره كلاس سرگرمي ديگه داشته باشه رمز بذار براي گوشيت رمزشم بهش نگو اگر بازي چيزي توي گوشيت داري پاك كن گوشيتم دم دستش نذار تلوزيون براش بگير يه انيميشن كارتوني فيلمي بذار براش تا دنبال كنه اسباب بازي بخر براش باربي هرچي خواهر برادر نداره؟ الان 9 سالشه داره وارد سن بلوغ ميشه هرچي از گوشي و تكنولوژي دور باشه به نفع خودشه 

مامانای ما چیکار میکردن ؟ هر چی میخواستیم برامون محیا بود؟

والا تازه من يه بلاهايي سرم اومده يه اشتباهايي كردم فقط سر همين گوشي كه ميگم كاش دستم قطع ميشد ولي گوشي نداشتم ديگه دير شده واسه كارايي كه كردم كلا خطرناكه براي دختر يا پسر خصوصا اگر وارد نوجووني بخاد بشه گوشي و مجازي سمه جز بدبختي هيچ نمياره

مامانای ما چیکار میکردن ؟ هر چی میخواستیم برامون محیا بود؟

اره بخدا میرفتیم بیرون یه بستنی برامون میخریدن با همون شاد میشدیم جرات نداشتیم بگیم اینو میخوام اونو میخوام 

واسش گوشی نگیر ایپد یا تبلت بگیرین کلی بازی روش نصب کنین برنامه چرت و پرت واسه چت اینا نداشته باشه

تبلت داشت انقدر بی انضباطی کرد انداختش اینور و اونور سوزوندش 

منم اینطوری بود الان براش تایم گذاشتم صبح و ظهر و شب هر کدوم 15دقیقه کل روز یه ساعتم نمیشه نباید زیا ...

نه این اصلا تایم رو قبول نمیکنه یه سره دستشه و نمیدش الانم دیگه شوهرم گفت حق نداری دست بزنی گوشی

نبايد اينطوري باشه كه به گوشي علاقه پيدا كنه اگه نه سالشه بذارش بره كلاس سرگرمي ديگه داشته باشه رمز ...

کلاس میره کارتونم پدر اینترنتو دراورده انقدر میبینه ولی باز ول کن نیست

نه این اصلا تایم رو قبول نمیکنه یه سره دستشه و نمیدش الانم دیگه شوهرم گفت حق نداری دست بزنی گوشی

خب الان تو هم کوتاه نیا ببینه کلا گوشی نیست به تایم گذاشتن راضی میشه من تجربه کردم این موقعیت رو