2777
2789
عنوان

کنکوریای انسانی بیاین لطفا

153 بازدید | 22 پست

تاریخو جغرافیا خیلی سبز بگیرم یا مهروماه؟ 

بعد فنونم چاپ ۴۰۲ بوده یعنی برای کنکور ۴۰۳ الان دیگه قابل استفاده نیست؟ 

یه روز خوب میاد.

برا سال اینده؟

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

مهرو ماه بگیر 

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا) 

تاریخ جغرافی مهرماه بهترهبرای فنونم نه چاپ قدیم با جدبد فرفی نداره مطالب همونه زیاد تغییر نداره

یه چیزی بگم من الان کنکوریه ۴۰۵ حساب میشم اما هرچی کتاب میگردم چاپ ۴۰۳ هست چکار کنم؟ بخرم؟ اخه اگه وایسم نمیتونم تابستونو بخونم

یه روز خوب میاد.
تاریخ چی؟ نظرتون درباره فنونم میگید؟

تاریخ که اصلااا، من حتی با درسنامه تاریخ خیلی سبز نتونستم ارتباط بگیرم،

تستاش خیلی سطحی و ابکیه که به درد کنکور نمیخوره،

کلا اگه هدفت افزایش مهارت تست زنی تاریخ و جغرافیا هست دور خیلی سبز رو خط بکش

کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️

تاریخ جغرافیا من اصلا کتاب تست نداشتم براشفنون هم قابل استفاده ست فکر کنم چون من همیشه کتاب دست دوم ...

با توجه به امضاتون 

به نظرتون تو تابستون چندساعت مطالعه کافیه؟

یه روز خوب میاد.
یه چیزی بگم من الان کنکوریه ۴۰۵ حساب میشم اما هرچی کتاب میگردم چاپ ۴۰۳ هست چکار کنم؟ بخرم؟ اخه اگه و ...

اره به نطرم بخر،چاپ قدیم با جدید هیچ فرقی نداره من خودم کتاب تستامو دهم همرو جامع گرفته بودم و خب موقع کنکورم چاپ قدیم حساب میشد اما هیچچ فرفی نداشت با چاپ جدید صرفا فقط هر سال تستای کنگور اون سال رو بهش اضاف میکنن اونم فقط چندتا تست وگرنه هیچ فرقی توی درسنامه یا تست ها نیست

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
اره به نطرم بخر،چاپ قدیم با جدید هیچ فرقی نداره من خودم کتاب تستامو دهم همرو جامع گرفته بودم و خب مو ...

ممنونم عزیزم این سوالمم جواب بده 

پایتخت کتاب داخل گوگلو میشناسی؟ ازش سفارش دادی تاحالا؟

یه روز خوب میاد.