2821
2789
عنوان

کاش بمیرم

296 بازدید | 17 پست

من رشتم پزشکیه به شدت ناراحتم از اینکه نمیتونم درس بخونم 

افسرده ام تمرکز ندارم هیچ دلخوشی ای تو زندگی ندارم

آخرای درسمم هست کاش بمیرم من با این درس نخوندن هم خودمو بدبخت میکنم هم یه بیمارو آخرش

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

قدر زندگیتو بدون میلیون ها نفر دوسدارن جای تو باشن باقدرت ادامه بده

حال روحی خوبی ندارم 

گرچه یه روز ی آرزوم پزشکی بود الان جلوم حقیر جلوه میکنه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هی تو داری تو آرزوی من زندگی می‌کنی تو دیگه چرا :)

شاید به خاطر تروماهای کودکی

چرا حالت خوب نیست؟یعنی موضوعی هست؟یا بی دلیل؟

من با سختی بزرگ شدم 

پدرم بیمار بود و به شدت خسیس مامان بابام همیشه دعوا  داشتن

یه دلیل دیگشم شکست عشقیه کسی که دوسش داشتم ترکم کرو

چرا همه ناراضی هستن؟!! شما که دیگه شغل و آینده خوب در انتظار نه چرا انگیزه نداری؟!!!

چون به شدت احساس تنهایی میکنم

من با سختی بزرگ شدم 

پدرم بیمار بود و به شدت خسیس مامان بابام همیشه دعوا داشتن

یه دلیل دیگشم شکست عشقیه کسی که دوسش داشتم ترکم کرد

چون به شدت احساس تنهایی میکنممن با سختی بزرگ شدم پدرم بیمار بود و به شدت خسیس مامان بابام همیشه دعوا ...

به این نگاه کن که تو تونستی با این شرایط خانوادگی موفق بشی چیزی که خیلی ها با شرایط عالی نتونستن بهش برسن ، پس تو خیلی قوی هستی از این به بعد هم وارد رابطه نشو متاسفانه هشتاد نود درصد پسرا قصدشون رابطه پایدار و ازدواج نیست فقط میان روح و روان دختر رو له میکنن و میرن 

من با سختی بزرگ شدم پدرم بیمار بود و به شدت خسیس مامان بابام همیشه دعوا داشتنیه دلیل دیگشم شکست عشق ...

عزیزم با وجود همه این سختیا شما تلاش کردی درس خوندی رسیدی به رشته آرزوهات یکی از تاپ ترین رشته ها در آینده قراره ناجی جون مردمت بشی💗

نذار فکر گذشته از پا درت بیاره ...

اگه فکر میکنی لازمه برو پیش یه روانشناس خیلی خوب میتونه کمکت کنه اگه مشاور خوبی باشه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
آبجی من دوس دارم پزشک شم شهر پارتنرم و پارتنرم باهام اخلاقش بهتر شه محبتش بیشتر شه انقدر گریه کردم ک ...

انشالله که میشه عزیزم

به این نگاه کن که تو تونستی با این شرایط خانوادگی موفق بشی چیزی که خیلی ها با شرایط عالی نتونستن بهش ...

چی بگم والا

تقصیر خودمم بود همش شرایط اقتصادیش که خوب نبودو به رخش کشیدم 

خودمم اونموقع شرایط مالی خوبی نداشتم کلا داستان داره 

ولی حالم کاش مثل قبل بشه اصلا شرایط خوبی ندارم 

ممنون از شما که محبت کردید و وقت گذاشتید

عزیزم با وجود همه این سختیا شما تلاش کردی درس خوندی رسیدی به رشته آرزوهات یکی از تاپ ترین رشته ها در ...

آره فاور میکنی انقدر منفعل شدم که دنبال درمانم نمیرم؟

خیلی ممنون از محبتت