2777
2789
عنوان

خیانت

113 بازدید | 7 پست

۱۲ساله ازدواج کردیم دویچه داریم باشوهرم تفاهم نداریم زیاد ولی ساختیم همودوسداشتیم ده سال اختلاف سن داریم۲۷_۳۷ساله.سه ماه بود رابطه سر داشتیم باهم تااینکه چن روز پیش پیامک شوهرم دیدم به یه زن۴۴ساله..مست بود ازش پرسیدم گفت انقدباهان بداخلاقی کردی باهام همدرد نشدی که باعث شد من تو مستی زنگ بزنم به دوست ۱۵سال قبلم و در حد دردودل حرف می‌زدیم در حد مشاوره ‌‌‌‌‌‌‌حالم خیلی بد بود یک ماه میگذره خودمو یکم جنوب جور کردم ولی از درون داغونم تاحد مرگ رفتم دستم زدم شیشه برید ناراحتی روانی و...میگف تو باعث شدی من آدم اینکار نبودم من نه مجردی و نه تو این یک ماه رابطه هیچوقت ندیدمش چون اون ازم بزرگ بود هیچوقت خودشو نشون نداد باورنکردنیه ولی واقعیت میگم ....تحت فشار گذاشتمش گف مست بودم بخدا تو مستی تنها بودم اینطور شد و رابطه ادامه داشت تا خدارو شکر تو فهمیدی میگه خودمم باورم نمیشه اما ازسمتی میگم کار خدا بوده تا زندگیمونوخودمون اصلاح کنیم.

الان بیست روزه محبتمون بهم بیشتره ملایم تر شدم من میگه من مزه زندگی خوب الان چشیدم ...خودمم یطورایی احساس میکنم کار خدا بوده تا خودمو اصلاح کنم چون من تند خوبودم...خیلی دعوا کردم با چاقو شیشه خودمو تهدید کردم گف بخاطر این رفتارات منو دور کردی از خودت من یه همدم نداشتم من یه آدم احساسی تشنه محبتم بچگی سختی داشتم تو کنارم نبودی...راست میگه بسیار احساسی و تودعواها بهم دیگه بی احترامی میکردیم فقط میگف تو مردونگی منو له کردی همیشه

درس میشه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

زندگی ارزش این همه دعوا و بد تا کردن و نداره گلم 

عشق بورزید به هم از زندگی نهایت لذت و ببرید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم حالا که خداروشکر پذیرفتی که شما هم تو این زندگی مقصر بودی

حالا هم جا نزن و ادامه بده و همیطور تلاش کن بلکه روز به روز تلاشتو هم بیشتر کن برا زندگیت 

اول برا سلامتی و شادی خودت بعد هم برا شادی شوهر و بچه هات

ان شاءالله کانون زندگیتون روز به روز گرم و گرم تر بشه

خدا کمکت کنه

موفق باشی گلم 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

خب عزیزم حالا که خداروشکر پذیرفتی که شما هم تو این زندگی مقصر بودیحالا هم جا نزن و ادامه بده و همیطو ...

اره بداخلاقی میکردم نمیتونستم اعتراض قبول کنم فوری جواب میدادم به هیچ وجه سیاست ندارم  باور نمیکنم واقعا انقدررررر که به شوهرم اعتماد داشتم و حتی الان دارم