2777
2789
عنوان

اگه غمگینی بیا 🦋

57 بازدید | 2 پست

خدا بارها در قرانش گفته:

«نترس و غمگین نباش»

۱. خطاب به حضرت موسی:

قُلْنَا لَا تَخَفْ إِنَّكَ أَنتَ الْأَعْلَى

«گفتیم: نترس، تو برتری.»

(سوره طه، آیه ۶۸)

وقتی عصای موسی تبدیل به مار شد و همه ترسیدند، خدا به او گفت: نترس، چون تو در مسیر خدایی.

🌟 ۲. خطاب به مادر موسی (زن مؤمن در اضطراب شدید):

إِن كِدْنَا لَنُرَدُّهُ إِلَيْكِ فَاجْعَلِيهِ فِي التَّابُوتِ… وَلَا تَخَافِي وَلَا تَحْزَنِي

«او را در صندوق بگذار… و نترس و غمگین نباش، ما او را به تو بازمی‌گردانیم.»

(سوره قصص، آیه ۷)

حتی یه مادر دل‌شکسته، تو اوج ترس، خطاب مستقیم خدا رو دریافت کرد: نترس، غمگین نباش.

🌟 ۳. خطاب به مؤمنان:

إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا… لَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ

«کسانی که گفتند: پروردگار ما خداست و پایداری کردند… نه ترسی برایشان هست و نه اندوهی.»

(سوره احقاف، آیه ۱۳)

اینجا خدا به همه‌ی ما مؤمن‌ها وعده داده که اگر راه‌مون درست باشه، ترس و غم از ما برداشته می‌شه

نتیجه:

جمله‌ی «نترس و غمگین نباش» فقط مخصوص پیامبران نیست.

برای هر کسیه که تو دلش اضطراب، دلتنگی یا تنهایی داره اما هنوز امید داره.

یعنی خدا اینو به تو هم گفته، به من، به همه‌ی بنده‌هاش که دلشون یه جا می‌لرزه 💛

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

با متنت بیشتر گریم گرفت

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان