2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست
انشاالله بارداری علائم نداری؟؟؟

چون ماه اول اقدامم نیست خودم یه سری علائم حس میکردم که قبلا نداشتم مثل سنگین شدن زیر شکم،یه هفته ست با اینکه کار سنگین نمیکنم کمردرد شدیدی مثل پریود میگیره و ول میکنه،خوابم کم شده،من موقع پریودی جوش میزنم ولی این بار نزدم،دیروزم که همش حس میکردم خونریزی کردم ولی خبری نبود در حدی دیروز جایی کار اداری داشتم فکر کردم خونریزی کردم گفتم الان آبروم میره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم عجله نکن فعلا چند روز مهلت بده گرمی هم نخور مراقب خودت باش بعدش تست بزن

باشه عزیزدلم فعلا چاره ای جز صبر کردن ندارم ترسیدم صبح برم آزمایش زود باشه وگرنه میرفتم آزمایش میدادم هرچی خیره همون پیش بیاد😘❤️

باشه عزیزدلم فعلا چاره ای جز صبر کردن ندارم ترسیدم صبح برم آزمایش زود باشه وگرنه میرفتم آزمایش میداد ...

نه عزیزم فعلا زوده نرو ازمایش الکی هزینه کنی چن روز دیگه اول تست بزن بعد برو ازمایش انشالله هرچی صلاحت باشه همون میشه

اووووم😕پس هیچ امیدی نیست

نه اتفاقابر عکس 

من سه روز بعد تاخیر بی بی زدم مثبت بود ولی نا امید بودم روزی ک رفتم برا آزمایش به خانمه گفتم بی بی مثبت شده یعنی میشه کاذب باشه گفت‌ منفی کاذب هست ولی مثبت نه شاید هم کاذب باشه 

عزیزم پریود ممکنه بین ۲۱ تا ۳۵ روز اتفاق بیفته حالا شما هم سه روز بعد تاخیرت بی بی بزن و بزار بشه یه هفته بعد برو آزمایش بده درسته 

ان شاءالله که بارداری