2777
2789
عنوان

عوض کردن کلاس دست ادارس یا مدیر

183 بازدید | 30 پست

امسال دخترم میره کلاس دوم دوتا معلم فوق العاده بداخلاق و سن بالا هست ک یکی از این دوتا میفته یکی از معلم ها هم برادر زاده همسایمونه میخام بیفته کلاس این خانم مدیر گفتن نمیشه اداره مشخص کرده ک دانش آموزان پارسالش امسالم باهاش هستن گفتم برم اداره مدیر تشر زد ک نه نری امکانش نیست واقعا شدنی،نیس،راه حل میخام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگر واقعا دوتا معلم بد اخلاقن مدرسشو عوض کن اون زخم و فشار عصبی که من کشیدم با معلم کلاس دومم ه ...

نوه خودش تواون مدرسه س دختر من ک هنوز معلمش نبود زده بود تو سرش هنوزم میگه اگه اون باشه من نمیرم مدرسه 

کلا مدارس از اینکه والدین برن اداره میترسه.اگه عوض نکرد اره برو اخلاق معلمم توضیح بده

انقد اخلاق معلم بده ک پارسال شکایتی انقد داشت بازرس اومد جمعش کرد دخترمنو ک حالا دانش آموزش نبوده پارسال زده سرش هنوزم یادشه

گفتم باشه اگه دست ادارس من برم کم بود منو بزنه ن نری ترسید پول گرفتناشو ب اداره بگیم پوستشو بکنه

اگه پول کمک مردمی هنوز ندادین

دوباره برید بگین ، یه جوری با پول راضیشون کنید یا تهدید که پول نمیدید

اگه پول کمک مردمی هنوز ندادیندوباره برید بگین ، یه جوری با پول راضیشون کنید یا تهدید که پول نمیدید

پارسال کمک ب مدرسه دادیم ۶۰۰ هیچ کاری نکرد چندروز پیش واسه ثبت نام دومش دوباره ۶۰۰ گرف گف مدارس هم باز شه بازم هزینه داره جشن الفبا ۴۰۰ تومن پول گرف یه ویفر و ابمیوه داده کلا درحال تیغ زدنه 

نوه خودش تواون مدرسه س دختر من ک هنوز معلمش نبود زده بود تو سرش هنوزم میگه اگه اون باشه من نمیرم مدر ...

واقعا بچتو از مدرسه بیار بیرون 

روحیش خراب میشع 

معلم کلاس دومم انقدر بد بود که هر روز صبح به عنوان ی بچه هفت هشت ساله ارزوی مرگش داشتم

واقعا بچتو از مدرسه بیار بیرون روحیش خراب میشع معلم کلاس دومم انقدر بد بود که هر روز صبح به عنوان ی ...

همه معلماشون خوبه و جوون این دوتا پیری اعصاب ندارن بعد دیگه مدرسه نزدیک ب خونم نیس

همه معلماشون خوبه و جوون این دوتا پیری اعصاب ندارن بعد دیگه مدرسه نزدیک ب خونم نیس

برو خودت با معلمش حرف بزن پس 

مطمئن شو که واقعا بد هست یا نه 

مثلا معلم کلاس سوم من بچه ها ازش میترسیدن چرا؟ چون پیر بود و صداش جیغ جیغو ولی دانش اموزاش عاشقش بودن